Δεν της αρκούν οι ισοπαλίες

Σουχοτάι-Τρατ (17/2/2021, 14:00) Ταϊλάνδη 1 Λιγκ

Το παιχνίδι της Κυριακής μεταξύ της Τρατ και της Τσονμπούρι έχει τελειώσει. Η Τρατ είχε πάρει το 0-0, το οποίο υπό διαφορετικές συνθήκες θα ισοδυναμούσε με μεγάλη επιτυχία. Με τις παρούσες συνθήκες, όμως, έφερε κατήφεια. Ο προπονητής Φαγιόνγκ Κουνάεν δήλωσε ότι η ομάδα του άξιζε και τη νίκη και γκολ, περισσότερα από ένα.

Αν κοιτάξει κάποιος τη βαθμολογία, θα διαπιστώσει την δυσκολία της. Όχι μόνο βρίσκεται στην προτελευταία θέση, αλλά απέχει και εννέα βαθμούς από την πρώτη ομάδα που σώνεται, από την οποία μάλιστα έχει έναν αγώνα περισσότερο. Με 11 ματς να της απομένουν, η υπόθεση σωτηρία μοιάζει χαμένη. Ξεκίνησε με 7/7 ήττες, έκανε ρεκόρ 2-1-0 τον Οκτώβριο και συνέχισε με ρεκόρ 1-0-5 μέχρι το τέλος της χρονιάς.

Η “χαρά του παιχνιδιού”

Από τις αρχές Φεβρουαρίου, που το πρωτάθλημα ξεκίνησε πάλι, η Τρατ είχε πολύ δύσκολες αποστολές: Ματς εντός με την περσινή πρωταθλήτρια Τσιανγκράι (1-3), ματς εκτός με την πρωτοπόρο και σχεδόν σίγουρη πρωταθλήτρια Παθούμ Γιουνάιτεντ (1-2) και αυτό με την «βαριά φανέλα» Τσονμπούρι. Στο οποίο ήταν όντως καλύτερη, αλλά επηρεάστηκε από το σκληρό παιχνίδι των αντιπάλων και παρασύρθηκε.

Αν μη τι άλλο, πάντως, η Τρατ δεν δείχνει να παραδίνεται. Πέτυχε γκολ σε πολύ «δύσκολες» άμυνες και τώρα αντιμετωπίζει, έστω και εκτός έδρας, μια πολύ πιο βατή αντίπαλο.

Η Σουκοτάι είναι η… χαρά του παιχνιδιού. Ανοιχτή ομάδα, όσα βάλω κι όσα φάω, γι’ αυτό και το εντός έδρας ρεκόρ της είναι σχεδόν ίδιο με το εκτός (4-1-5 μέσα, 3-1-5 έξω). Έχει την καλύτερη επίθεση από τις ομάδες που βρίσκονται στο κάτω μισό της βαθμολογίας, αλλά και την χειρότερη άμυνα απ’ αυτές που δεν είναι μέσα στη ζώνη υποβιβασμού.

Η Τρατ αναμένεται σήμερα να τα δώσει όλα, οι ισοπαλίες δεν της αρκούν πια. Με τη μορφή που έχουν τα ματς της Σουχοτάι, το σενάριο ενός ματς με πολλά γκολ εκατέρωθεν μόνο απίθανο δεν είναι.

O συνδυασμός Goal/Goal και Over 2,5 πληρώνει 2,17 στη Betshop.