“Ψωμοτύρι” τα αμφίσκορα

Ξαμάξ – Γκρασχόπερς (14/05/2021, 21:00) Ελβετία 2η κατηγορία

Στα τέλη της δεκαετίας του 80’ και αρχές του 90’ Ξαμάξ και Γκρασχόπερς μάχονταν για το πρωτάθλημα της Ελβετίας, η μοίρα όμως τις φέρνει απόψε αντιμέτωπες για την Β’ κατηγορία της χώρας και με τις δύο ομάδες να παλεύουν για τον δικό τους στόχο η καθεμία.

Θέλει ακόμα τους βαθμούς

Η Ξαμάξ την κατάλληλη στιγμή αφυπνίζεται και με συνεχόμενα θετικά αποτελέσματα βρίσκεται κοντά στην παραμονή. Αν πάρει μάλιστα κάτι απόψε από το παιχνίδι θα είναι ακόμα καλύτερα, αφού την τελευταία αγωνιστική αγωνίζεται στην έδρα της Κιάσο (η οποία σήμερα παίζει εκτός με την Σαφχάουζεν). Τίποτα δεν μπορεί να θεωρηθεί δεδομένο ακόμα για την παραμονή, αλλά είναι σίγουρο ότι έχει πλέον αφυπνιστεί.

«Ψωμοτύρι» τα αμφίσκορα για την Γκρασχόπερς     

Από την άλλη οι «ακρίδες» πάνε να χύσουν την καρδάρα με το γάλα στο φινάλε, αφού έχουν υποστεί τρεις σερί ήττες με 2-1. Κρατούν βέβαια ακόμα την τύχη στα χέρια τους (με 2/2 νίκες ανεβαίνουν στην Α’ Ελβετίας), αλλά με την ψυχολογία που έχουν που να τις εμπιστευτείς για το διπλό. Τα αμφίσκορα, όμως, είναι ψωμοτύρι με 5/5 στα τελευταία παιχνίδια και 8/10 πιο πρόσφατα.

Η Ξαμάξ θέλει ακόμα κάποιους βαθμούς για την παραμονή. Η Γκρασχόπερς φλέγεται από την πλευρά της για να μην αυτοκτονήσει οριστικά (αν νικήσει η Τουν την Ααράου). Το κίνητρο υπάρχει, οπότε περιμένουμε το αμφίσκορο σε συνδυασμό με το under 5,5 (goal & under 5,5) που πληρώνει το 1,87 στην bet365.