Πιο μοιρασμένες οι αποδόσεις

Σεν Γκάλεν – Σιόν (9/5/2021, 17:00) Ελβετία Σούπερ Λιγκ

Πολύ οριακό ματς για την ουρά της βαθμολογίας. Η Σεν Γκάλεν με νίκη φτάνει τους 40 βαθμούς και εξασφαλίζει τουλάχιστον ότι δεν θα υποβιβαστεί απευθείας. Η Σιόν βρίσκεται στην τελευταία θέση με 31 βαθμούς και αυτό είναι το τελευταίο της χαρτί για να ελπίζει είτε στην απευθείας παραμονή, είτε (πιο εφικτό) στο μπαράζ παραμονής.

Οι μπουκ έχουν αποφασίσει να δώσουν καθαρότατο φαβορί τη Σεν Γκάλεν. Πιθανότατα λόγω του τελευταίου της αποτελέσματος, της νίκη της εκτός έδρας 1-0 στη Γενεύη επί της Σερβέτ, που την έφερε στον τελικό του κυπέλλου (24/5 με Λουκέρνη). Από την άλλη, η ομάδα και καταπονήθηκε αγωνιστικά, αλλά και «μέθυσε» από τη μεγάλη επιτυχία, που έρχεται σε μια δύσκολη χρονιά.

Δικαιούνταν τη νίκη

Η Σιόν προσπαθεί να μαζέψει τη διαφορά από τις θέσεις σωτηρίας τις τελευταίες αγωνιστικές. Στα 4 τελευταία ματς της έχει μόνο μία ήττα, από τη Γιουνγκ Μπόις εκτός με 2-1. Στο τελευταίο ματς άξιζε τη νίκη απέναντι στη Λωζάνη, αλλά έμεινε στο 1-1, δεχόμενη το γκολ στο τέλος.

Είναι μια απολύτως οριακή αναμέτρηση, στην οποία οι αποδόσεις θα’ πρεπε να είναι πιο μοιρασμένες. Η Σεν Γκάλεν έχει μόνο μία νίκη στους δέκα αγώνες πρωταθλήματος τους τελευταίου διμήνου. Η ισοπαλία δεν τη βολεύει απόλυτα, όμως και μ’ αυτήν θα εξασφαλίσει κατά 99% το ότι δεν θα υποβιβαστεί αυτόματα. Αν βάλουμε στο ζύγι και την κούραση, προκύπτει ευκαιρία στο Χ2 της Σιόν. Το βρίσκουμε στο 2,10 στη Bet365.