Καλοπληρωμένος συνδυασμός

Βαντούζ – Γιουνγκ Μπόις (11/5/2021, 19:15) Ελβετία Σούπερ Λιγκ

Με δύο αγώνες, που αποτελούν το πρώτο μέρος της 34ης αγωνιστικής, συνεχίζεται σήμερα η δράση στη Σούπερ Λιγκ της Ελβετίας. Στη συνάντηση Βαντούζ – Γιουνγκ Μπόις υπάρχει θεωρητικό φαβορί, όμως τα πράγματα δεν είναι τόσο ξεκάθαρα. Πριν καταλήξουμε στη στοιχηματική επιλογή μας, πάμε να δούμε ορισμένα από τα δεδομένα.

Εκείνη έχει το κίνητρο

Η θέση των δύο ομάδων στη βαθμολογία είναι εκ διαμέτρου αντίθετη. Η Γιουνγκ Μπόις έχει εξασφαλίσει με άνεση τον τίτλο, ενώ η γηπεδούχος παλεύει για την παραμονή.

Η Βαντούζ, λοιπόν, είναι εκείνη που έχει το κίνητρο καθώς μετά από 33 αγωνιστικές βρίσκεται στη ζώνη των πλέι άουτ. Λεπτές οι ισορροπίες αφού απέχει έναν βαθμό από τη σωτηρία και δύο από τον απευθείας υποβιβασμό.

Το «διπλό» που σημείωσε επί της Λουγκάνο (2-0), πάντως, έβαλε τέλος στο αρνητικό σερί (0-1-3) και έφερε αισιοδοξία. Χρειάζεται, ωστόσο, κάτι από το αποψινό ματς ενώ ακολουθούν αυτά κόντρα σε Σερβέτ (εντός) και Ζυρίχη (εκτός).

Ισχυρή και άνετη

Στο στρατόπεδο της Γιουνγκ Μπόις επικρατεί, όπως είναι λογικό, περισσότερη ηρεμία. Μετά από την ήττα από τη Σερβέτ (2-1) ήρθε η επικράτηση στο ντέρμπι με τη Βασιλεία (2-0) και στα τελευταία ματς θα προσπαθήσει να παραμείνει ανταγωνιστική.

Αγωνιζόμενη χωρίς άγχος, θα παίξει ελεύθερα και φαίνεται πιθανόν τόσο να απειλήσει όσο και να απειληθεί. Βρήκε, άλλωστε, δίχτυα στα τελευταία 8 και στα 13/14 πιο πρόσφατα ταξίδια στην Ελβετία.

Μοναδική εξαίρεση το 0-0 στο Βαντούζ, που είναι μια έδρα που δυσκολεύεται παραδοσιακά. Ισορροπημένη, άλλωστε, η πρόσφατη παράδοση (2-5-2, τα 8/9 έληξαν με Under).

Ούτε και σήμερα δείχνει πολύ πιθανόν να ανοίξει το σκορ, αν και αμφότερες οι ομάδες είναι ικανές να απειλήσουν. Η συγκεκριμένη σκέψη μας οδηγεί στον συνδυασμό «G/G+Under 4,5» που προσφέρεται στην Bet365 στο 2,25.