Αξία σε “τσιμπημένη” απόδοση

Βαντούζ-Ζυρίχη (6/2/2021, 21:30) Ελβετία Σούπερ Λιγκ

Πριν δέκα μέρες (27/1 για την ακρίβεια) οι δύο ομάδες αναμετρήθηκαν στη Ζυρίχη. Η Βαντούζ άντεξε την πίεση του πρώτου μέρους, προηγήθηκε μ’ ένα γκολ του Σμιντ στο 61’, εκμεταλλεύθηκε τον εκνευρισμό της Ζυρίχης και γύρισε στο Λιχτενστάιν με το πρώτο της φετινό διπλό.

Αυτό το αποτέλεσμα, φυσικά, δεν εξισώνει τις δύο ομάδες. Υπάρχει σημαντική διαφορά ποιότητας, η οποία στο συγκεκριμένο ματς δεν φάνηκε. Αντίθετα, στην πρώτη αναμέτρηση της σεζόν μεταξύ τους, που είχε γίνει στο πριγκιπάτο, η Ζυρίχη τα’ χε απλοποιήσει τα πράγματα. Γκολ στο 6’, δεύτερο στο 41’ και μια άνετη νίκη με 4-1.

Υποψιασμένη από το πάθημα

Τι θα γίνει απόψε; Τα τελευταία τους παιχνίδια χρονικά φαίνεται ότι μπερδεύουν περισσότερο την κατάσταση. Η Βαντούζ στο δεύτερο κολλητό της εκτός έδρας κατάφερε να πάρει 1-1 από τη Λουγκάνο στο νότο, σκοράροντας μόλις στο 2’. Η δε Ζυρίχη πήγε να παίξει ανοιχτά με τη Γιουνγκ Μπόις και το πλήρωσε με βαριά εντός έδρας ήττα με 4-1.

Βάσει των τελευταίων τους αποτελεσμάτων και της εικόνας τους πριν δέκα μέρες, οι μπουκ έχουν δίκιο να «τσιμπάνε» προς τα πάνω την απόδοση της Ζυρίχης. Σε τέτοιο επίπεδο, που δίνουν σημαντική αξία στο διπλό της. Η Ζυρίχη έχει γενικά 5-2-0 στην έδρα της Βαντούζ σε επίπεδο Α’ κατηγορίας. Eίναι και υποψιασμένη από το πάθημά της. Eίναι και ζορισμένη για τρίποντο μετά το διπλό της Βασιλείας στη Λωζάνη.

Η απόδοση 2,40 που βρίσκουμε στην Interwetten καλύπτει το ρίσκο του διπλού.