Σταθερότητα vs απογοήτευσης

Σταθερότητα vs απογοήτευσης

Βάστερας – Μπράγκε (31/05/2021, 19:30) Σουηδία 2η κατηγορία

Βάστερας και Μπράγκε διανύουν δρόμους αντίθετους. Σταθερότητα vs απογοήτευσης στην αποψινή αναμέτρηση της 2ης κατηγορίας.

Την πρώτης νίκη στο πρωτάθλημα μετά από δύο ισοπαλίες και τέσσερις ήττες πέτυχε η Μπράγκε στην έδρα της Έστερ. Κατάφερε πολύ γρήγορα να αιφνιδιάσει τους γηπεδούχους, όμως το πρώτο τρίποντο δεν τη ξεκόλησε από τη τελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα.

Σταθερότητα vs απογοήτευσης

Χωρίς αμφιβολία οι γηπεδούχοι αποτελούν την ευχάριστη έκπληξη. Με μόλις μία ήττα σε επτά παιχνίδια (3-3-1), δείχνουν σφιχτή ομάδα και ξέρουν πως να πάρουν αυτό που θέλουν. Ταυτόχρονα τρέχουν και ένα αήττητο σερί πέντε αγώνων με τρεις νίκες και δύο ισοπαλίες. Μάλιστα η νίκη εκτός έδρας απέναντι στην φιλόδοξη Τρέλεμποργκ συνδιάστηκε και με καλή εμφάνιση.

Αν κατακτήσουν σήμερα το τρίποντο θα βρεθούν μόνοι στην τρίτη θέση του βαθμολογικού πίνακα. Είναι κοινό… μυστικό, πως διακαής πόθος της ομάδας είναι η άνοδος στη μεγάλη κατηγορία.

Η Βάστερας βγάζει ποιότητα και σταθερότητα. Θέλει να δώσει συνέχεια στο αήττητο σερί που έχει μέχρι στιγμής. Η Μπράγκε έκανε την πρώτη της νίκη, αλλά… 1 με 2,18 στη Stoiximan.