Σουηδικό combo στο 2,40

Έλφσμποργκ – Νόρκεπινγκ (24/05/2021, 19:30) Σουηδία 1η κατηγορία

Μεγάλο ενδιαφέρον παρουσιάζει απόψε η αναμέτρηση της Α’ Σουηδίας ανάμεσα στην Έλφσμποργκ και την Νόρκεπινγκ και φυσικά δεν θα μείνουμε αμέτοχοι από πλευράς επιλογής.

Δύσκολα θα τριτώσει

Η Έλφσμποργκ βρίσκεται σε… κρίση μετά την δεύτερη συνεχόμενη ήττα από την Μάλμε με 2-1 σε ένα ματς που πάλεψε. Είχε προηγηθεί η ήττα με 2-3 από την Χάλμσταντ σε ένα παιχνίδι όπου τα έχωσαν οι οπαδοί σε παίκτες και προπονητή. Αναμένεται αντίδραση στο παιχνίδι με τη Νόρκεπινγκ, αλλά η άμυνά της δεν εμπνέει καμία εμπιστοσύνη. Έχει 3/4 τελευταία G/G και Over, ενώ εντός έδρας τα δύο τελευταία της παιχνίδια της ήταν G/G και Over.

Σε κάμψη

Από την πλευρά της η Νόρκεπινγκ ήταν κατώτερη του αναμενόμενου στο τελευταίο ματς. Ηττήθηκε εκτός έδρας από τη Βάρμπεγκς με 2-1 με κακή εμφάνιση. Είναι εμφανής η αγωνιστική κοιλιά, κυρίως στο δημιουργικό κομμάτι και δύσκολα θα πάρει νίκη και στο Μπορός. Το γκολ, πάντως, το… έχει.

Προβλήματα στην άμυνα για τις δύο ομάδες, αλλά δύσκολα θα τριτώσει το κακό για την Έλφσμποργκ. Με αυτό το σκεπτικό παίζουμε την μη ήττα της μαζί με το αμφίσκορο (1Χ & GOAL) σε απόδοση 2,40 στη novibet.