Εμπειρία και παράδοση για Γκέτεμποργκ

Χάλμσταντ – Γκέτεμποργκ (02/05/2021, 16:00) Σουηδία 1η κατηγορία

«Πληγωμένες» θα μπουν στο μεταξύ τους Χάλμσταντ και Γκέτεμποργκ σήμερα για την 4η αγωνιστική της Allsvenskan, αλλά οι φιλοξενούμενοι έχουν τύχη για να μην ηττηθούν στο ματς.  

Πολύ σκληροτράχηλο σύνολο

Η Χάλμσταντ το πάλεψε όσο μπορούσε στο Νόρκεπινγκ και λίγο έλειψε να φύγει με θετικό αποτέλεσμα (ηττήθηκε τελικά με 2-1). Προηγήθηκε στο 4’, αλλά δύο απροσεξίες στην άμυνά της στην επανάληψη της στέρησαν κάτι καλό. Πρόκειται, πάντως, για ένα πολύ σκληροτράχηλο σύνολο που τα δίνει όλα σε κάθε ματς.

Διαθέτει εμπειρία η Γκέτεμποργκ  

Από την άλλη η Γκέτεμποργκ δέχθηκε ηχηρή σφαλιάρα στο ματς με την Ντέγκερφορς με 2-3. Εντελώς απρόσμενη. Στο 49’ βρισκόταν ήδη πίσω με 0-3 και όσο κι αν έτρεξε στην συνέχεια απλά δεν πρόλαβε. Σίγουρα όμως δεν πρόκειται να παρουσιάσει τα ίδια χάλια σε αυτό το παιχνίδι. Εκτός των άλλων δεν χάνει στα τρία τελευταία της σε αυτή την έδρα και επιβεβαιώνει και το over 1,5 στο ματς.

Το ρόστερ της Γκέτεμποργκ είναι πολύ έμπειρο και ψάχνει την αντίδραση. Η μη ήττα της στο ματς μαζί με το over 1,5 του αγώνα (Χ2 & O 1,5) πληρώνει 1,94 στην novibet.