Ο «Special One» και ο «Pretty One»!

Pretty One

Μιας και η Μπόντο Γκλιμτ αγωνίζεται με τη Ρόμα, ο προπονητής είπε να πάρει κάτι από την Ιταλική φινέτσα. Μετά τον «Special One» ήρθε και ο «Pretty One».

Τρομερά κέφια είχε ο τεχνικός των Νορβηγών Κγέτιλ Κνάτσεν,  κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου. Σε βαθμό που χάρισε μια επική ατάκα.

Ο «Pretty One»

Σε ερώτηση σχετικά με τον Μουρίνιο και τη γνώμη του γι αυτόν, τόνισε: «Ο Μουρίνιο είναι ωραίος τύπος. Τον εκτιμώ πολύ. Από τους πιο αξιοσέβαστους προπονητές στο ποδόσφαιρο. Ξέρει να εκμεταλλεύεται τις λεπτομέρειες και να διαχειρίζεται τις καταστάσεις. Εγώ είμαι ένας προπονητής που παίζει πιο επιθετικά. Εμπνέομαι από αρκετούς ανθρώπους. Κάποιοι προπονητές όπως ο Μουρίνιο μου τραβάνε λίγο παραπάνω την προσοχή».

Στην συνέχεια πάντως δόθηκε και η επική ατάκα. Στην ερώτηση για το ποιος είναι αυτός αν ο Μουρίνιο είναι ο «Special One» είπε: «Ο Μουρίνιο είναι ο Special One. Ο Κλοπ, που έχει τρομερή φιλοσοφία για το ποδόσφαιρο, είναι ο Normal One. Αφού το Normal One είναι πιασμένο, θα πάρω το… Pretty One (σσ. ο όμορφος)».

Όπως ήταν αναμενόμενο η ατάκα του άφησε στήλη άλατος όσους παρακολουθούσαν τη συνέντευξη Τύπου.