Η πίεση στον Μπορδαλάς και η παράδοση

Χετάφε – Σοσιεδάδ (14/2/2021, 15:00), Ισπανία Λα Λίγκα

Χετάφε και Σοσιεδάδ συγκρούονται στο «Αλφόνσο Πέρεθ», σε μια αναμέτρηση που κρύβει αρκετές ιδιαιτερότητες.

Πίεση και καλή παράδοση

Στους Μαδριλένους το κλίμα είναι αρκετά βαρύ, με τον με τον τεχνικό Χοσέ Μπορδαλάς να βιώνει αμφισβήτηση, για πρώτη φορά σε τόσο έντονο βαθμό στην πενταετή θητεία του εκεί. Ο λόγος είναι η προβληματική εικόνα της ομάδας του, που σκοράρει με το σταγονόμετρο (σ.σ. χειρότερη επίθεση στη λίγκα).

Από την άλλη, ο 56χρονος προπονητής άφησε αιχμές κατά της διοίκησης θεωρώντας ότι δεν τον στήριξε όπως έπρεπε στο λεκτικό επεισόδιο που είχε με τον Λοπετέγι στο προ εβδομάδος ματς με τη Σεβίλλη. «Περιμέναμε λίγη περισσότερη υποστήριξη από περισσότερους ανθρώπους της ομάδας μας», είπε σχετικά.

Την ίδια ώρα, ο πρόεδρος της Χετάφε, Άνχελ Τόρες, δεν σκοπεύει να πάρει αποφάσεις εν θερμώ και θα δώσει μια δεύτερη ευκαιρία στον Μπορδαλάς. Τουλάχιστον μέχρι νεωτέρας…

Στο σημερινό παιχνίδι με τη Σοσιεδάδ, οι «αθουλόνες» έχουν σύμμαχο την παράδοση, αφού έχουν υποστεί μόλις δύο ήττες στα 12 εντός έδρας που φιλοξένησαν τους Βάσκους (8 νίκες, 2 ισοπαλίες).

Το βαρύ κλίμα στη Χετάφε αντισταθμίζεται με την πολύ καλή παράδοση και τη γενικότερη μαχητικότητα που παρουσιάζει η ομάδα του Μπορδαλάς. Περιμένουμε αρκετά ισορροπημένο το εντός με τη Σοσιεδάδ και παίρνουμε το ρίσκο στην ισοπαλία. Σε απόδοση 3,30 στην Bwin.