Το μισό μήδεν είναι αρκετό

Το μισό μήδεν είναι αρκετό

Σαραγόσα – Καρταχένα (01/04/2021, 22:30) Ισπανία Σεγούντα Ντιβιζιόν

Εφόσον σώσει την παρτίδα η Σαραγόσα φέτος, θα το ωφείλει μόνο και μόνο στην έδρα της. Εκεί, που το μισό μήδεν είναι αρκετό.

Η Σαραγόσα μπορεί να έχτισε σιγά – σιγά μία μικρή απόσταση από την επικίνδυνη ζώνη, όμως στα τέσσερα ματς με αντιπάλους που έχουν στόχο την παραμονή έχει δύο ισοπαλίες και δύο ήττες.

Το μισό μήδεν είναι αρκετό

Αν χαρακτηρίζει κάτι τους γηπεδούχους είναι η δύναμη της έδρας τους. Μέ μόλις μία ήττα στα επτά τελευταία (αυτή από την Αλκορκόν τον Φεβρουάριο), την εκμεταλλεύονται στο έπακρο. Υπάρχει βέβαια και ένα παράδοξο. Οι πέντε από τις έξι νίκες έχουν έρθει με το… ισχαιμικό 1-0 και μόνο τη Λογκρονές κέρδισαν με ένα τέρμα παραπάνω.

Άπαντες γνωρίζουν ότι η αναμέτρηση είναι τελικός. «Περιμένω ένα ματς σε γρήγορο τέμπο, με ένταση και αρκετά πολύπλοκο. Είναι κάτι παραπάνω από τρεις βαθμούς» τόνισε ο τεχνικός των γηπεδούχων Τζιμ, ενώ στο ίδιο μήκος κύμματος είναι και ο Λούις Καριόν. «Πάμε να παίξουμε τη ζωή μας στη Σαραγόσα. Πάμε να αφήσουμε τη ζωή μας στο τερέν για να πάρουμε τη νίκη».

Η Σαραγόσα μέσα στον Μάρτιο βρίσκεται σε καλύτερη κατάσταση με 2-1-1. Οι φιλοξενούμενοι δεν έχουν γευτεί τη νίκη μετά το εντός έδρας τρίποντο με τη Λεγκανές στις 26 Φεβρουαρίου. Από τότε μετρούν δύο ισοπαλίες και δύο ήττες.

Παρότι το ματς είναι… αίμα και άμμος, η έδρα της Σαραγόσα και οι απουσίες της Καρταχένα το γέρνουν έστω και με ρίσκο στα αριστερά. Με λίγο «πιπέρι» παραπάνω αξίζει το 1 & U 2,5 με 3,50 στη Novibet.