Λείπουν τα 17 από τα 28 γκολ της Χιχόν

Λείπουν τα 17 από τα 28 γκολ

Πονφεραντίνα – Χιχόν (07/03/2021, 17:00) Ισπανία Σεγούντα Ντιβιζιόν

Σε μία οριακή αναμέτρηση μετράνε τα πάντα. Πόσο δε, όταν μιλάμε για πλέι οφ ανόδου και λείπουν τα 17 από τα 28 γκολ της Χιχόν.

Η φιλοξενούμενη πάει στο ματς χωρίς τον αρχισκόρερ της κατηγορίας. Ο τεχνικός Γκαγιέγκο έχει πάρει τα… μέτρα του. «Έχουμε ήδη αποφασίσει ποιος θα αντικαταστήσει τον Τζούρτζεβιτς στην ενδεκάδα. Έχουμε τρεις σημαντικές απουσίες, όμως τα παιδιά που θα παίξουν θα προσπαθήσουν να πάρουν τις ευκαιρίες τους».

Λείπουν τα 17 από τα 28 γκολ

Όλα δείχνουν ότι ο Καμπουθάνο που ήρθε δανεικός από την Εσπανιόλ στα τέλη Ιανουαρίου, θα είναι αυτός που θα αντικαταστήσει τον Τζούρτζεβιτς. Λόγω τραυματισμού δεν έπαιξε αρκετά μέχρι τώρα και σίγουρα αποτελεί μεγάλη ευκαιρία για τον ίδιο.

Πολύ σημαντικό χαρακτήρισε το ματς και ο τεχνικός της Πονφεραντίνα Μπόλο. «Κρίμα που δεν έχουμε τον κόσμο μας στις εξέδρες. Είναι ένα πολύ σημαντικό ματς. Αν συνεχίσουμε να μαζεύουμε βαθμούς θα μπορούμε να ονειρευόμαστε μεγαλύτερα πράγματα. Ξέρουμε τι ψάχνουμε και αντιλαμβανόμαστε ότι μία νίκη σε αυτό το παιχνίδι αλλάζει πολλά πράγματα».

Είναι περίεργο πως σε ένα οριακό αγώνα με φόντο τα πλέι οφ, ξαφνικά άλλαξε το σετ των αποδόσεων και από φαβορί η Πονφεραντίνα, γύρισε οριακά στην πλευρά των φιλοξενούμενων.

Η αξία της έδρας των γηπεδούχων και η απουσία του αρχισκόρερ της κατηγορίας, γέρνει την πλάστιγγα… αριστερά. 1 με 2,95 στη Stoiximan.