Ισπανία: Με φιλάθλους οι δύο τελευταίες αγωνιστικές

οι δύο τελευταίες αγωνιστικές

Με φιλάθλους θα πραγματοποιηθούν οι δύο τελευταίες αγωνιστικές στη Λα Λίγκα. Οι ισπανικοί σύλλογοι δεν έκρυψαν το θυμό τους.

Θεωρούν ότι η απόφαση αυτή της κυβέρνησης έχει πολιτικό και όχι αθλητικό υπόβαθρο. Ο πρόεδρος της ομοσπονδίας Χαβιέρ Τέμπας, συγκέντρωσε όλες τις ομάδες των δύο κατηγοριών μέσω τηλεδιάσκεψης σήμερα το πρωί, μετά την ανακοίνωση του ανοίγματος των σταδίων.

Με φιλάθλους οι δύο τελευταίες αγωνιστικές

Τα κριτήρια (μόνο στις περιοχές στην επιδημιολογική φάση 1) δεν άρεσαν στους συλλόγους. Ανέμεναν περισσότερη διαφάνεια από την κυβέρνηση μετά από όσα συζητήθηκαν σε προηγούμενες συναντήσεις. Αυτό αναφέρει η ισπανική εφημερίδα AS.

Παρ’ όλα αυτά, οι ομάδες αποδέχονται το άνοιγμα και προετοιμάζουν ήδη διαφορετικά σχέδια για την επιστροφή των φιλάθλων.

Μια επιστροφή που πρέπει να πραγματοποιηθεί με όλα τα υγειονομικά μέτρα, ενώ αποτελεί ταυτόχρονα πείραμα για την επόμενη σεζόν.

Τα γήπεδα που θα είναι σε θέση να ανοίξουν τις πόρτες τους αυτή τη στιγμή, σύμφωνα με την κατάσταση της πανδημίας, είναι στις αναμετρήσεις Βιγιαρέλ-Σεβίλη και Βαλένθια-Εϊμπάρ για την 37η αγωνιστική και Ελτσε-Αθλέτικ Μπιλμπάο, Λεβάντε-Κάντιθ και Θέλτα-Μπέτις για την 38η αγωνιστική, όσον αφορά την πρώτη κατηγορία.