Ευκαιρία και… παράδοση για Μαγιόρκα

Μαγιόρκα – Μιραντές (01/05/2021, 19:15) Ισπανία 2η κατηγορία

Το μόνο που δεν θέλει η Μαγιόρκα στα παιχνίδια που απομένουν στην Β’ κατηγορία της Ισπανίας είναι να… χύσει την καρδάρα με το γάλα στο φινάλε (στο θέμα της απευθείας ανόδου στην Πριμέρα Ντιβισιόν) και απόψε έχει την ευκαιρία της για να επιστρέψει.

Να επιστρέψει

Οι δύο τελευταίες έξοδοί της σε ομάδες που παλεύουν για την παραμονή ήταν τραυματικές. Ήττα στις έδρες των Καστεγιόν (0-1) και Σαμπαντέλ (0-1) χωρίς μάλιστα να σκοράρει! Η ευκαιρία που της δίνεται, όμως, είναι ιδανική απέναντι σε μία Μιραντές που έχει ξεμείνει από κίνητρο και η αλήθεια είναι ότι αν κάνει της στραβώσει στο παιχνίδι δεν θα πολυσκάσει κιόλας από την στιγμή που έχει σωθεί.

Καλή παράδοση

Επιπλέον η Μαγιόρκα τα καταφέρνει καλά με την συγκεκριμένη αντίπαλο εντός έδρας. Την έχει κερδίσει στις Βαλεαρίδες Νήσους τις 3/4 τελευταίες φορές που την υποδέχθηκε συνδυάζοντας παράλληλα το over 1,5 στο παιχνίδι.

Με το μαχαίρι στα δόντια θα μπει η Μαγιόρκα, η Μιραντές που δεν ήταν και καλή στο τελευταίο της με την Αλμερία (1-1) είναι αδιάφορη. Η επιλογή του άσσου σε συνδυασμό με το over 1,5 στο παιχνίδι πληρώνει 2,14 στην novibet.