Ανακρίσεις στο «Κάμπ Νου» για το Barcagate

Η καλή μέρα από το πρωί φαίνεται και στη Μπαρτσελόνα δεν μπορούσε να ξεκινήσει χειρότερα. Ανακρίσεις στο «Κάμπ Νου» για το Barcagate, καθώς με το… καλό μήνα, αστυνομικοί επισκέφθηκαν τα γραφεία του συλλόγου.

Νωρίς σήμερα το πρωί η Αστυνομία της Καταλονίας βρέθηκε στο «Καμπ Νου» και αναζητά στοιχεία για το Barcagate. Το θέμα αφορούσε στην πρόσληψη της εταιρείας «I3Ventures» για να δυσφημίζει στις σελίδες κοινωνικής δικτύωσης παλιότερα στελέχη του συλλόγου, αλλά ακόμα και ποδοσφαιριστές, όπως οι Μέσι και Πικέ.

Ανακρίσεις στο «Κάμπ Νου»

Σύμφωνα με πληροφορίες του Βίκτορ Ναβάρο στον ραδιοφωνικό σταθμό Cope, από τις 09:00 σήμερα το πρωί, έχουν βρεθεί δυνάμεις της Αστυνομίας στα γραφεία της Μπαρτσελόνα στο γήπεδο της ομάδας. Αναζητούν στοιχεία για το θέμα που είχε συνταράξει τον σύλλογο πριν από αρκετό καιρό.

Εξαιτίας του σκανδάλου, παραιτήθηκαν έξι μέλη του ΔΣ, μεταξύ των οποίων ο εκ των αντιπροέδρων Εμίλι Ρουσό. Μάλιστα, προορίζονταν ως ο συνεχιστής του «έργου Μπαρτομέου»! Από τότε είναι ένας από τους μεγαλύτερους πολέμιους του πρώην πια προέδρου της Μπαρτσελόνα. Κατηγορώντας τον επί της ουσίας για διαφθορά.