Με απουσίες στην επίθεση η Νταεγού

Νταεγού – Γκουανγκτζού (10/03/2021, 12:00) Νότια Κορέα K League 1

Το πρωτάθλημα της Νότιας Κορέας δεν έχει ξεκινήσει και τόσο καλά για την Νταεγού και την Γκουανκτζού που αναμετρώνται σήμερα μεταξύ τους αναζητώντας την πρώτη τους νίκη στο πρωτάθλημα της K League 1.

Με πολλές απουσίες η Νταεγού επιθετικά

Μπορεί στις τρεις περσινές τους συναντήσεις να σημειώθηκαν 17 γκολ, αλλά τα πράγματα είναι εντελώς διαφορετικά φέτος.  Η Νταεγού στο ξεκίνημα βγάζει προβλήματα και έχει να αντιμετωπίσει σήμερα άλλα τόσα λόγω των απουσιών που έχει επιθετικά.

Παράλληλα στους «θαλασσί» υπάρχει μπόλικη γκρίνια από τους φιλάθλους της ομάδας για το κακό ξεκίνημα. Μάλιστα οι απουσίες συνεχίζονται όπως αναφέραμε παραπάνω και αφορούν κυρίως την επίθεση, αφού θα λείψουν οι Ενταρ Σίλβα (βασικός φορ), Παρκ Γκι Ντονγκ (βασικός επιθετικός) και Γεονγκ Σέουνγκ Βον (πλάγιος επιθετικός).

Από την άλλη η Γκουανγκτζού δεν μπόρεσε να πάρει κάτι ούτε από την Ουλσάν και παραμένει στον πάτο της βαθμολογίας, χωρίς να έχει σκοράρει ακόμα. Η εικόνα της ήταν βελτιωμένη,  όμως και αυτό έχει να πει κάτι εν όψει του αγώνα με την Νταεγού και τις απουσίες που αντιμετωπίζει η αντίπαλός της.  

Οι αποδόσεις αδικούν την Γκουαντγκζού σύμφωνα με την τελευταία της εμφάνιση και τις απουσίες που έχει να αντιμετωπίσει η Νταεγού. Το Χ2 δείχνει να έχει πιθανότητες στο 1,90 της Stoiximan.