Ούτε σε οικογενειακά διπλά

Νάπρεντακ-Ραντ (3/3/2021, 15:00) Σερβία Σουπερλίγκα

«Για να βάλεις γκολ πρέπει να έχεις και παίκτες ικανούς να βάλουν γκολ. Γιατί κατηγορείτε εμένα; Δεν μπορώ να μπω στο γήπεδο και να σκοράρω». Ο Μίλαν Τζούριτιτς ούτως ή άλλως στα νιάτα του αμυντικός ήταν, οπότε και στα 59 του χρόνια να αποφάσιζε να μπει στο γήπεδο δεν θα κατάφερνε και πολλά για τη Νάπρεντακ. «Πέρυσι στο πρωτάθλημα που διακόπηκε η ομάδα πέτυχε 28 γκολ. Το καλοκαίρι αποχώρησαν παίκτες που είχαν πετύχει τα 22 απ’ αυτά»

Κάποια στιγμή ξέσπασε ο νέος προπονητής της ομάδας από το Κρούσεβατς. Η Νάπρεντακ ηττήθηκε την περασμένη Παρασκευή από τη Βοϊβοντίνα στο Νόβισαντ με 1-0, με γκολ-πέναλτι στο 53’, ενώ έκανε όλα κι όλα δύο σουτ στο αντίπαλο τέρμα. Ο Τζούρισιτς ανέλαβε στις 8 Ιανουαρίου, την έχει οδηγήσει σε σε εννέα αγώνες. Τέσσερις φιλικούς και πέντε επίσημους. Στους τέσσερις φιλικούς η ομάδα δεν πέτυχε ούτε ένα γκολ. Στους πέντε επίσημους έχει τρία. Προφανώς έχει ξεκινήσει γκρίνια για τον τρόπο παιχνιδιού της ομάδας, που φαίνεται να μην σκοράρει ούτε σε οικογενειακά διπλά…

“Εξάποντο” ματς με επιφυλάξεις

Η Νάπρεντακ έχει μπροστά της ένα πολύ κρίσιμο βαθμολογκά παιχνίδι με τη Ραντ. Μια έμπειρη ομάδα από την σερβική Σουπερλίγκα, η οποία όμως βρίσκεται επίσης σε δύσκολη θέση, κάτω από τη ζώνη υποβιβασμού. Κι αυτή με δύο μόνο γκολ στα πέντε επίσημα παιχνίδια της στο 2021. Πώς θα αντιμετωπίσουν οι δύο το παιχνίδι, όντας τόσο «δυσκοίλιες» στην επίτευξη τερμάτων; Προφανώς θα προσπαθήσουν να μην δεχτούν γκολ, γιατί το να πετύχουν δύο και να κάνουν ανατροπή, σύμφωνα με τους αριθμούς τους, ανάγεται στη σφαίρα της επιστημονικής φαντασίας!

Ο συνδυασμός του No Goal και του Under 2,5 προσφέρεται σε απόδοση 1,83 στη Bet365.