Μας καθοδηγεί η παράδοση

Φόλκερκ – Νταμπάρτον (30/3/2021, 21:45) Σκωτία Λιγκ 1

Πλήρες απόψε το πρόγραμμα στη Λιγκ 1 Σκωτίας με τη διεξαγωγή της 14ης αγωνιστικής. Στο παιχνίδι ανάμεσα σε Φόλκερκ και Νταμπάρτον υπάρχει φαβορί, το οποίο ευνοείται και από την παράδοση. Προσπαθώντας να ενισχύσουμε τις τιμές θα καταφύγουμε σε ένα συνδυαστικό στοίχημα.

Τα δεδομένα με το μέρος της

Η Φόλκερκ ξεκίνησε τη σεζόν ως φαβορί για την άνοδο, κάτι που εξακολουθεί να ισχύει. Παρά τη διακοπή και την αλλαγή συστήματος του πρωταθλήματος, οδηγεί την κούρσα και κρατάει την τύχη στα χέρια της.

Μετά την επανέναρξη της δράσης μετράει το 3/3 σε όλες τις διοργανώσεις. Οι δύο επιτυχίες επί των Μοντρόουζ (2-0) και Φόρφαρ (2-0) την έφεραν στο +6 από τη 2η θέση της Λιγκ 1, ενώ στο μεσοδιάστημα απέκλεισε με δόση τύχης στο Κύπελλο (2-1 εκτός) την Αρμπρόουθ (ΤΣ).

Πριν φιλοξενηθεί στο «Σέλτικ Παρκ» για τον 3ο γύρο της διοργάνωσης, μεσολαβεί το ματς πρωταθλήματος με την Νταμπάρτον. Εκεί, έχει τον πρώτο λόγο για να επιβεβαιώσει τη θετική παράδοση (6-5-0, 3 σερί νίκες με μηδέν).

Έντονο το πρόβλημα στο γκολ

Οι φιλοξενούμενοι, εξάλλου, δεν βρίσκονται στα καλύτερά τους πλησιάζοντας επικίνδυνα την τελευταία δυάδα της βαθμολογίας. Μετράνε 3 διαδοχικές ήττες με μηδέν και διαθέτουν τη χειρότερη επίθεση της κατηγορίας (5 γκολ σε 12 ματς).

Είναι χαρακτηριστικό ότι στο πρόσφατο 0-1 από την Πίτερχεντ δεν είχαν ούτε σουτ εντός εστίας. Ενώ καλούνται να δώσουν σε δύο ημέρες το πιο βατό ματς κόντρα στην Έρντρι, δεν περιμένουμε σήμερα να αποφύγουν την ήττα.

Με τον «άσσο» να βρίσκεται σε πολύ χαμηλά επίπεδα, καλούμαστε να χειριστούμε διαφορετικά την κατάσταση. Αξιόλογος δείχνει ο συνδυασμός «1+N/G», ο οποίος βρίσκεται στη Novibet στο ικανοποιητικό 1,94.