Οι λεπτομέρειες γέρνουν την πλάστιγγα

Ντανφέρμλιν – Ρέιθ Ρόβερς (3/2/2021, 21:45) Σκωτία Τσάμπιονσιπ

Με δύο εξ αναβολής αναμετρήσεις συνεχίζεται απόψε η Τσάμπιονσιπ Σκωτίας. Στην πιο ενδιαφέρουσα εξ αυτών κοντράρονται οι ομάδες που ισοβαθμούν στη 2η θέση.

Οι Ντανφέρμλιν και Ρέιθ δύσκολα θα απειλήσουν την πρωτοπόρο Χαρτς, όμως θέλουν να «πατήσουν» καλύτερα στην προνομιούχο 4άδα. Θα συμφωνήσουμε με το σετ των αποδόσεων δίνοντας το πλεονέκτημα στον «άσσο».

Με οδηγό την ισχυρή παράδοση

Τα πρόσφατα αποτελέσματα στο «Ιστ Εντ Παρκ», όσον αφορά τους αγώνες πρωταθλήματος, ευνοούν τη γηπεδούχο (5-2-0). Έχουν συμπληρωθεί, άλλωστε, 11 χρόνια από το τελευταίο «διπλό» της Ρέιθ Ρόβερς στη συγκεκριμένη έδρα (2-0 το 2009).

Η παράδοση, πάντως, δεν είναι το μόνο στοιχείο που συνηγορεί προς την επαλήθευση του «άσσου». Πληρώνοντας την επιθετική δυστοκία, η Ντανφέρμλιν έμεινε χωρίς γκολ στα τελευταία 3 ματς, όμως η εικόνα της δεν ήταν καθόλου άσχημη.

Βρίσκει χώρους για το τρίποντο

Όπως έδειξε και στο άδικο 1-0 από την ισχυρή Χαρτς που έβαλε τέλος στο αήττητο σερί (1-4-0), δημιουργεί με ευκολία φάσεις. Η εντυπωσιακή εμφάνιση του αντίπαλου κίπερ στέρησε από τους παίκτες του Κρόφορντ ένα σημαντικό αποτέλεσμα, όμως κάποια στιγμή τα γκολ θα έρθουν.

Ο τρόπος παιχνιδιού της Ρέιθ Ρόβερς κάνει πιθανό αυτό να συμβεί απόψε. Οι φιλοξενούμενοι παρουσιάζονται ικανοί για το καλύτερο ή το χειρότερο στα ταξίδια τους, όμως τα περισσότερα θετικά αποτελέσματα ήρθαν κόντρα σε ομάδες με μέτρια αμυντική λειτουργία. Η Ντανφέρμλιν, αντίθετα, διαθέτει το καλύτερο παθητικό της κατηγορίας.

Η Ντανφέρμλιν δείχνει πως βρίσκεται πιο κοντά στη νίκη στο ντέρμπι της Τσάμπιονσιπ Σκωτίας. Ο «άσσος» είναι πιθανός, ενώ για καλύτερες τιμές μπορεί να συνδυαστεί με το Over 1,5. Το συγκεκριμένο combo προσφέρεται στην Bet365 στο ικανοποιητικό 2,20.