Καλές τιμές για πιθανό συνδυασμό

Μπρέχιν – Άνναν (29/4/2021, 21:00) Σκωτία Λιγκ 2

Έχει ξεκινήσει η δεύτερη και τελική φάση στη Λιγκ 2 Σκωτίας και τα πράγματα στην ουρά έχουν λίγο-πολύ ξεκαθαρίσει. Εξαντλητικό το πρόγραμμα με συνεχόμενα παιχνίδια, κάτι πολύ δύσκολο για τις ομάδες αυτού του επιπέδου.

Υπενθυμίζουμε ότι μόνο η τελευταία της βαθμολογίας συμμετέχει σε διαδικασία πλέι άουτ για την παραμονή στις επαγγελματικές κατηγορίες. Δύσκολα θα τη γλιτώσει η ουραγός Μπρέχιν, κάτι που πιθανότατα θα ξεκαθαρίσει απόψε στην εντός έδρας αναμέτρηση με την Άνναν.

Δεν θα τη γλιτώσει

Περνώντας μια ακόμη δύσκολη σεζόν, η Μπρέχιν φαντάζει εξαιρετικά δύσκολο να βγει από ουραγός στις εναπομείνασες αγωνιστικές. Το 2-0 στο Κάουντενμπιθ διέκοψε το αρνητικό σερί (0-3-14 σε όλες τις διοργανώσεις) και την κράτησε «ζωντανή», όμως χρειάζονται περισσότερα.

Το μόνο σενάριο που τη φέρνει να αποφεύγει τα πλέι άουτ απαιτεί το 3/3 στα τελευταία ματς και η Κάουντενμπιθ να χάσει τα δύο που της απομένουν. Δύσκολα πράγματα για μια ομάδα που έχει κερδίσει μόνο δύο φορές φέτος (2-3-14) και καμία στο γήπεδό της (0-3-6)!

Τη βολεύουν τα δεδομένα

Η Άνναν, από την πλευρά της, χρειάζεται έναν βαθμό για να σωθεί μαθηματικά. Ακόμα και σε περίπτωση ισοβαθμίας με την Μπρέχιν, ωστόσο, η διαφορά τερμάτων είναι τέτοια (+24) που ουσιαστικά δεν κινδυνεύει.

Θέλει, πάντως, να εκμεταλλευτεί τη βελτιωμένη εικόνα που δείχνει στα τελευταία ματς (2-1-1). Σημείωσε το τελευταίο «διπλό» τον Νοέμβριο (0-3-4 έκτοτε, όλα με Under), όμως δεν χάνει εύκολα.

Παίζοντας κλειστά και για δύο αποτελέσματα, μπορεί να μπλοκάρει τη χειρότερη επίθεση της κατηγορίας (12 γκολ σε 19 ματς.). Μαζί της και η πρόσφατη παράδοση (4-2-0), ενώ στις τελευταίες τρεις επισκέψεις στο Μπρέχιν δεν δέχθηκε γκολ (2-1-0).

Φαντάζει δύσκολο τόσο η φετινή Μπρέχιν να πάρει δεύτερη συνεχόμενη νίκη όσο και να ανοίξει ο ρυθμός του αγώνα. Ο συνδυασμός «X2+Under 3,5» προσφέρεται στη Stoiximan στο ικανοποιητικό 1,93.