Η έλλειψη άγχους ανοίγει το ματς

Φόρφαρ – Ιστ Φάιφ (4/5/2021, 21:00) Σκωτία Λιγκ 1

Με τις τέσσερις αποψινές αναμετρήσεις και την εξ αναβολής που ακολουθεί την Πέμπτη (Κλάιντ – Ιστ Φάιφ) θα ολοκληρωθεί η β’ φάση της Λιγκ 1 Σκωτίας. Στην ουρά αναζητούμε ακόμα την ομάδα που θα τερματίσει προτελευταία και θα διεκδικήσει σε μπαράζ την παραμονή (Κλάιντ ή Νταμπάρτον).

Στοιχηματικά, ωστόσο, θα ασχοληθούμε με συλλόγους που δεν έχουν πλέον βαθμολογικό κίνητρο και συγκεκριμένα με το παιχνίδι Φόρφαρ – Ιστ Φάιφ. Οι γηπεδούχοι θα τερματίσουν τελευταίοι και θα υποβιβαστούν, ενώ οι αντίπαλοί τους κυνηγούν μόνο την… τιμητική πρωτιά στο 2ο γκρουπ.

Κυνηγώντας μια νίκη γοήτρου

Τα υπάρχοντα δεδομένα ευνοούν ένα ανοιχτό ματς με γκολ, γεγονός που ενισχύεται κι από άλλα στοιχεία. Ξεκινώντας από τη Φόρφαρ, παρατηρούμε ότι παρά την οριστικοποίηση του υποβιβασμού της προέρχεται από δύο νίκες (αμφότερες με 2-1).

Στο τελευταίο παιχνίδια της στην κατηγορία θα προσπαθήσει να σημειώσει ένα ακόμη θετικό αποτέλεσμα. Οι 5/6 πιο πρόσφατους εντός έδρας αγώνες της έληξαν με G/G και κάτι παρόμοιο είναι πιθανόν να συμβεί και σήμερα.

Ευάλωτη και ικανή

Η Ιστ Φάιφ, από τη δική της πλευρά, μέτρησε 7 «G/G+Over» στις τελευταίες 8 συναντήσεις της σε όλες τις διοργανώσεις. Θα παίξει ανοιχτά και τώρα κυνηγώντας τη νίκη γοήτρου, αλλά δεν θα είναι εύκολο να κρατήσει αλώβητη την εστία της.

Είναι, άλλωστε, η μόνη ομάδα της κατηγορίας που έχει δεχθεί γκολ σε όλες τις φετινές εξόδους της (2-0-7, τα 6/9 ματς με Over). Η συγκεκριμένη συγκυρία ενδέχεται να επαναληφθεί κι απόψε, τη στιγμή που φαίνεται εξίσου πιθανό να δημιουργήσει τις δικές της φάσεις.

Όλα τα παραπάνω συνηγορούν στη διεξαγωγή ενός ανοιχτού αγώνα με ευκαιρίες μπροστά και από τις δύο εστίες. Ο συνδυασμός «G/G+Over 2,5» προσφέρεται στην Bet365 σε τιμές διπλασιασμού (2,00) και αξίζει το ποντάρισμά μας.