Σέλτικ: Με 13 παίκτες σε καραντίνα

Το αποψινό παιχνίδι ανάμεσα στη Σέλτικ και τη Χιμπέρνιαν για την 23η αγωνιστική της Πρέμιερ Σκωτίας θα διεξαχθεί κανονικά, αν και οι γηπεδούχοι δεν θα έχουν στη διάθεσή τους τουλάχιστον 13 ποδοσφαιριστές, οι οποίοι βρίσκονται σε καραντίνα.

Οι πρωταθλητές Σκωτίας αποφάσισαν να ταξιδέψουν -όπως συνηθίζουν τα τελευταία χρόνια- στο Ντουμπάι για μίνι προετοιμασία, όμως πέρα από τη γενική κατακραυγή για μια τέτοια κίνηση εν μέσω πανδημίας, έμπλεξαν και σε περαιτέρω περιπέτειες.

Ένας θετικός, πολλοί σε απομόνωση

Στα τεστ που διεξήχθησαν με την επιστροφή της αποστολής την Παρασκευή (08/12) ο αμυντικός Ζουλιέν ήταν ο μόνος που βρέθηκε θετικός στο κορωνοϊό, όμως σύμφωνα με το αυστηρό πρωτόκολλο λογίστηκαν ως «κοντινές επαφές» και θα πρέπει να μπουν σε αυστηρή απομόνωση ο τεχνικός Νιλ Λένον, ο βοηθός του Τζον Κένεντι, αλλά και 13 παίκτες της πρώτης ομάδας!

Όπως ήταν φυσικό η αντίδραση των μπουκ στα νέα δεδομένα ήταν άμεση και το «διπλό» έπεσε σημαντικά. Χωρίς να ξέρουμε ακόμα τα ονόματα των απόντων ίσως θα ήταν παρακινδυνευμένο να μπλέξουμε, όμως αξίζει να αναφέρουμε ότι προσφέρεται στη Stoiximan στο 2,65.