Απειλούν και σκοράρουν αμφότερες

Άλμπιον Ροβ. – Στρανράερ (20/4/2021, 21:45) Σκωτία Λιγκ 2

Ολοκληρώνεται απόψε η πρώτη φάση του πρωταθλήματος στη Λιγκ 2 Σκωτίας με πέντε αναμετρήσεις. Σε αυτήν μεταξύ Άλμπιον Ρόβερς και Στρανράερ δείχνει αυξημένη η πιθανότητα να ανοίξει ο ρυθμός και να υπάρξουν αρκετά τέρματα.

Αλλαγή συστήματος

Τόσο στη συγκεκριμένη κατηγορία όσο και στη Λιγκ 1 της χώρας υπήρξε αλλαγή συστήματος λόγω της προσωρινής διακοπής. Ύστερα από την ολοκλήρωση 18 αγωνιστικών θα δημιουργηθούν δύο γκρουπ των πέντε με τη διεξαγωγή ενός ακόμη γύρου (4 αγωνιστικές).

Όσον αφορά τη Λιγκ 2 η πρώτη 5άδα έχει ξεκαθαρίσει. Επειδή, ωστόσο, οι ομάδες κουβαλούν τους βαθμούς τους στη β’ φάση υπάρχει κίνητρο, τουλάχιστον στις περισσότερες εξ αυτών.

Απελευθερωμένη από το άγχος

Παρ’ όλα αυτά, η Άλμπιον Ρόβερς μπορεί να αναπνεύσει ελεύθερα. Σώθηκε, άλλωστε, και μαθηματικά μετά το εμφατικό 5-2 στο Έλγκιν που έδωσε συνέχεια στις πρόσφατες καλές εμφανίσεις (3-2-0).

Παίζοντας με ανεβασμένη ψυχολογία και χωρίς άγχος, είναι σε θέση να συνεισφέρει σε ένα ανοιχτό ματς. Θα επιβεβαιώσει έτσι και την παράδοση. Οι τελευταίες 10 συναντήσεις με τη Στρανράερ, άλλωστε, έληξαν με Over ενώ στις 6 σημειώθηκε και Goal.

Χρειάζεται τους βαθμούς

Η Στρανράερ προέρχεται από τον εύκολο αποκλεισμό στο Κύπελλο από την ανώτερη Χιμπέρνιαν (0-4), όπου δέχθηκε πολλές φάσεις. Θα βρίσκεται σίγουρα στην πρώτη 5άδα της Λιγκ 2, αλλά θέλει τη νίκη καθώς στη β’ φάση θα διεκδικήσει την παρουσία στα πλέι οφ.

Με εξαίρεση το ματς κόντρα στην πρωτοπόρο Κουίνς Παρκ, έχει σκοράρει σε όλα τα ταξίδια της και το ίδιο ενδέχεται να συμβεί και απόψε. Βρήκε, εξάλλου, δίχτυα στις 10/11 τελευταίες αναμετρήσεις κόντρα στην Άλμπιον Ρόβερς ανεξαρτήτως έδρας και διοργάνωσης.

Αυξημένες οι πιθανότητες να δούμε ένα ανοιχτό ματς με φάσεις εκατέρωθεν. Ο συνδυασμός «G+O 2,5» προσφέρεται στην Goalbet σε τιμές άνω του διπλασιασμού (2,05) και αξίζει το ποντάρισμά μας.