Στη Σάλκε δεν ξέρουν να πηδάνε

Στη Σάλκε δεν ξέρουν να πηδάνε

Στουτγάρδη – Σάλκε (27/02/2021, 16:30) Γερμανία Μπουντεσλίγκα

Στη Σάλκε δεν ξέρουν να πηδάνε… και μιλάμε πάντα για ποδόσφαιρο! Εντάξει, είναι αλήθεια πως πολλά πράγματα δεν ξέρουν να κάνουν φέτος στην ομάδα. Γι΄ αυτό και η άλλοτε κραταιά Σάλκε βρίσκεται καθηλωμένη στην τελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα, οδεύοντας ολοταχώς προς τη Β΄ κατηγορία. Έχοντας μόλις μια νίκη και 15 ήττες, μοιάζει να τα έχει… παρατήσει. Προσθέστε σε όλα αυτά και τα προβλήματα απουσιών, που κάνουν ακόμη δυσκολότερα τα πράγματα.

Στη Σάλκε δεν ξέρουν να πηδάνε

Σήμερα, στη Στουτγάρδη, οι φιλοξενούμενοι καλούνται να αποδείξουν πως είναι μύθος ότι… στη Σάλκε δεν ξέρουν να πηδάνε. Ρίχνοντας μια ματιά στα στατιστικά, διαπιστώνει κάποιος εύκολα ότι είναι η ομάδα που έχει δεχτεί τα περισσότερα γκολ με κεφαλιές. Συνολικά 15 από τα 56 γκολ που δέχτηκε μέχρι τώρα (ποσοστό 27%) ήταν από κεφαλιά αντιπάλου. Κάτι που επιβεβαιώνει ότι, πράγματι, δεν ξέρουν να πηδάνε! Στη σημερινή αντίπαλό τους, ωστόσο, τη Στουτγάρδη αγωνίζεται ο ποδοσφαιριστής που έχει πετύχει τα περισσότερα γκολ με το κεφάλι, στην φετινή Μπουντεσλίγκα. Πρόκειται για τον Σάσα Κάλαϊτζιτς, τον δίμετρο αυστριακό επιθετικό, που έχει σκοράρει με κεφαλιά τα πέντε από τα δέκα, συνολικά, τέρματά του. Κόντρα σε μια άμυνα που δυσκολεύεται πολύ να κερδίσει τις εναέριες μονομαχίες, ο Κάλαϊτζιτς είναι πιθανό να σκοράρει με τον ίδιο ακριβώς τρόπο: με κεφαλιά.

Ένα fun bet να ανοίξει το σκορ η Στουτγάρδη με κεφαλιά (5,75 στη Stoiximan), έχει ενδιαφέρον. Όπως και να σκοράρει οποιαδήποτε στιγμή με κεφαλιά ο Κάλαϊτζιτς.