Ένα ντέρμπι, οι δηλώσεις Σόλσκιερ και το κέρινο ομοίωμα

κέρινο ομοίωμα

Τι κοινό μπορούν να έχουν ένα ντέρμπι, δηλώσεις θαυμασμού από τον Σόλσκιερ και ένα κέρινο ομοίωμα; Μα φυσικά τον Μο Σαλάχ!

Η αναμέτρηση της Γιουνάιτεντ με τη Λίβερπουλ μπορεί να κλέβει τα φώτα της δημοσιότητας, όμως τα πάντα περιστρέφονται γύρο από τον Αιγύπτιο άσο.

Το εγκώμιο του έπλεξε ο τεχνικός της Μάντσεστερ Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ. Τόνισε, πως ο Αιγύπτιος έχει πάρει… φωτιά. «Πάντα θα στηρίζω τον Κριστιάνο σε οποιαδήποτε διοργάνωση. Είναι μοναδικός με φανταστικές αποδόσεις μπροστά από την αντίπαλη εστία. Αλλά ο Σαλάχ έχει πάρει φωτιά… Βλέποντας μερικά από τα γκολ που έχει πετύχει τις τελευταίες εβδομάδες, καταλαβαίνουμε πως πρέπει να δώσουμε το καλύτερο μας εαυτό για να τον περιορίσουμε. Τέτοιοι παίκτες δεν βγαίνουν συχνά» ήταν τα λόγια του.

Το κέρινο ομοίωμα

Τα εγκωμιαστικά σχόλια του Σόλσκιερ ήρθαν σε μία στιγμή «ιδιαίτερη» για τον Σαλάχ. Ο σταρ της Λίβερπουλ απέκτησε το δικό του κέρινο ομοίωμα στο θρυλικό αγγλικό μουσείο.  Πόζαρε περιχαρής δίπλα του, σχολιάζοντας ευδιάθετα πως «είναι σαν να κοιτάζω σε καθρέφτη, δεν περίμενα να μου μοιάζει τόσο πολύ».

Ο Αιγύπτιος επιθετικός ήταν ακόμα πιο απολαυστικός στον επίσημο λογαριασμό του στο Instagram. «Αυτός στα άσπρα δεν χρειάζεται να προσέχει τι τρώει».