Σε υψηλούς ρυθμούς

Κίμκι – Σότσι (16/5/2021, 14:00) Ρωσία Πρέμιερ

Τελευταία αγωνιστική στο πρωτάθλημα της Ρωσίας και το ματς έχει μονόπλευρο βαθμολογικό ενδιαφέρον. Η Σότσι σε περίπτωση που δεν ηττηθεί σ’ αυτό το ματς φτάνει τους 53 βαθμούς και εξασφαλίζει την 5η θέση, που «άνοιξε» το τελευταίο εισιτήριο για το Κόνφερανς Λιγκ μετά την κατάκτηση του κυπέλλου από τη Λοκομοτίβ. Κι αυτό διότι υπερτερεί στην ισοβαθμία με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας (2-1,1-1 τα αποτελέσματά τους). Και σε περίπτωση τριπλής ισοβαθμίας με Ρούμπιν Καζάν και ΤΣΣΚΑ Μόσχας πάλι στην ειδική βαθμολογία βρίσκεται στην 2η θέση, οπότε και πάλι τερματίζει 5η.

Η Κίμκι δεν έχει το παραμικρό βαθμολογικό κίνητρο. Παίζει για το πρεστίζ της και την κατάληψη της καλύτερης θέσης της ιστορίας της στην Πρέμιερ. Αυτό την έχει βοηθήσει να κάνει ένα απίστευτο για τα κυβικά της σερί εντός έδρας, με 8/8 νίκες από τις αρχές Νοεμβρίου! Η ομάδα παίζει πάντα ανταγωνιστικά, στα δε τελευταία της παιχνίδια έκοψε βαθμούς από ομάδες που καίγονταν είτε για πάνω (Λοκομοτίβ), είτε για κάτω (Άρσεναλ, Ούφα).

Δεν εμπνέει εμπιστοσύνη η Σότσι εκτός

Θα είναι πολύ παράξενο αν η Κίκμι παρουσιαστεί αδιάφορη στο τελευταίο ματς. Δεν το’ χει κάνει. Ανεξαρτήτως τελικού αποτελέσματος, το παιχνίδι θα το χτυπήσει. Η Σότσι έρχεται από δύο συνεχόμενα διπλά, όμως γενικά το εκτός έδρας ρεκόρ της όταν απομακρύνεται από το νότο δεν εμπνέει εμπιστοσύνη.

Σ’ αυτό το ματς έχει νόημα να ποντάρει κάποιος στο αμφίσκορο. Με το σκεπτικό ότι η Κίμκι θα παίξει σε υψηλούς ρυθμούς για να χτυπήσει το ματς και η Σότσι για χρειαστεί τουλάχιστον ένα γκολ για να κρατήσει τα κεκτημένα και να πανηγυρίσει την πρώτη διεθνή της έξοδο. Το βρίσκουμε σε απόδοση 1,90 στη Bet365.