Σκοράρουν παρά το κρύο…

Κράσνονταρ – Σότσι (21/2/2021, 16:00) Ρωσία Κύπελλο

Το συγκεκριμένο ματς θεωρείται το νέο «νότιο» ντέρμπι της Ρωσίας. Η Κράσνονταρ δεν είναι τόσο παραδοσιακή δύναμη όσο η Ροστόφ και η Σότσι είναι νέα είσοδος, των τελευταίων χρόνων, με μια υπόγεια «στήριξη» από το καθεστώς του προέδρου Πούτιν, που την… πάει πολύ την πόλη.

H Κράσνονταρ προετοιμάστηκε όλο το διάστημα της διακοπής για το ματς των «32» του Europa League με την Ντινάμο Ζάγκρεμπ. Στήριξε πολλά εκεί, αλλά στο πρώτο ματς ηττήθηκε εντός με 3-2. Πλέον για να προκριθεί θέλει νίκη με δύο γκολ διαφορά στον επαναληπτικό, που θα γίνει σε τέσσερις μέρες στην Κροατία. Ανάμεσα στα δύο αυτά ματς είναι προγραμματισμένο το παιχνίδι κυπέλλου, το οποίο υπό κανονικές συνθήκες δεν θα την ενδιέφερε, όμως τώρα αποκτά ενδιαφέρον.

Άλμα με τον Νομπόα

Η Σότσι έκανε άλμα αυτή τη σεζόν. Χάρη στα ματς της εντός έδρας κατάφερε να κλείσει το πρώτο κομμάτι της σεζόν στην πρώτη τετράδα. Πολύ σημαντικό για μια νέα ομάδα, η οποία έχει να ανταγωνιστεί μεγάλα ονόματα. Οι δανεικοί από τη Ζενίτ και ο 36χρονος Νομπόα της έχουν δώσει ποιότητα που πέρυσι δεν είχε. Θεωρείται, βέβαια, δύσκολο να μείνει σ’ αυτά τα επίπεδα μέχρι το τέλος της σεζόν, οπότε το κίνητρό της στο κύπελλο μπορεί να είναι ισχυρότερο.

Αν μη τι άλλο, και οι δύο ομάδες έχουν δείξει ότι μπορούν να σκοράρουν. Τα ματς κυπέλλου στη Ρωσία είναι γενικά κλειστά, το κρύο είναι τσουχτερό ακόμα και στο νότο, αλλά το γήπεδο βρίσκεται σε καλή κατάσταση. Το αμφίσκορο τιμάται 1,83 στη Netbet.