Η παράδοση επηρέασε την απόδοση

Βιιτορούλ Κονστάντζα-Βολουντάρι (8/2/2021,17:30) Ρουμανία Λίγκα Ι

Ο Μπογκντάν Αντόνε ανέλαβε μια επικίνδυνη αποστολή έχοντας μπροστά του όλη την εικόνα. Στις 30/12, όταν αποφάσισε να δεχτεί την πρόταση της Βολουντάρι, τα τραγικά οικονομικά προβλήματα της ομάδας είχαν αποκαλυφθεί, οι παίκτες ήταν ήδη «στα κάγκελα» και η ομάδα κατρακυλούσε βαθμολογικά.

Η κατάσταση δεν άλλαξε. Στα έξι ματς που έχει δώσει η ομάδα με τον 46χρονο στον πάγκο δεν έχει καταφέρει να νικήσει (0-2-4). Οι παίκτες, μάλιστα, δείχνουν όλο και περισσότερο την εύθραυστη ψυχολογία τους όταν αγωνίζονται. Με αποκορύφωμα το τελευταίο ματς με την Άστρα εντός έδρας, όπου στο ημίχρονο βρέθηκαν πίσω με 2-0 και τελικά ηττήθηκαν με 3-1. Βρήκαν ενδιαφέρον μόνο στο τελευταίο 20λεπτο κι όταν όλα είχαν κριθεί.

Σκοράρει εναντίον των “καλών”

Αν έχει καταφέρει κάτι θετικό ο Αντόνε, είναι να «βρίσκει» γκολ σε καθένα από τα τέσσερα προηγούμενα ματς της ομάδας. Τρία εκ των οποίων ήταν με ομάδες του «πάνω ραφιού» (Στεάουα, Κραϊόβα, Σέπσι).

Σήμερα η Βολουντάρι παίζει εκτός έδρας με την Βιιτορούλ, η οποία επίσης δεν έχει νικήσει στα έξι τελευταία. Η δυναμική της, όμως, είναι εντελώς διαφορετική. Εκτός του ότι έχει ρεκόρ 0-5-1, η μοναδική της ήττα είναι στο τελευταίο από την πρωταθλήτρια Κλουζ εκτός έδρας με 2-1, με γκολ που δέχτηκε στις καθυστερήσεις.

Οι μπουκ φυσικά ρίχνουν μια ματιά στα προηγούμενα μεταξύ τους και βλέπουν ότι τα τρία τελευταία έληξαν no goal. Και ότι η Βολουντάρι δεν έχει σκοράρει στα τέσσερα τελευταία ως φιλοξενούμενη στην έδρα της Βιιτορούλ.

Αυτά τα στοιχεία έχουν εκτοξεύσει το αμφίσκορο σε απόδοση 2,05 (Interwetten). Φαίνεται πολύ δελεαστική σε σχέση με τη μορφή παιχνιδιού που αναμένεται.