Απέναντι του η…αγάπη του

Ντινάμο Βουκουρεστίου-Βιιτορούλ Κονστάντζα (26/2/2021, 20:30) Ρουμανία Λιγκα Ι

Ο Μίρτσεα Ρέντνιτς δεν έκρυψε ποτέ ποια ομάδα υποστηρίζει στη Ρουμανία. Το αίμα νερό δεν γίνεται. Όταν έχεις περάσει την καλύτερη ποδοσφαιρική του δεκαετία σ’ έναν σύλλογο δεν μπορείς να τον ξεπεράσεις. Η Ντινάμο Βουκουρεστίου αποτέλεσε για τον βετεράνο διεθνή σέντερ μπακ το σπίτι του.

Ο νυν προπονητής της Βιιτορούλ Κονστάντζα, βεβαίως, το πήγε κι ένα βήμα παραπάνω. Υπηρέτησε την Ντινάμο και από το πόστο του προπονητή (μάλιστα πήρε μαζί της τον τίτλο τη σεζόν 2006-07). Αλλά ΚΑΙ όταν άρχισαν τα μεγάλα οικονομικά ζόρια έγινε μέχρι και χρηματοδότης της, τη σεζόν 2018-19. Η αγάπη του είναι δεδομένη και όποια ρουμάνικη ομάδα ζητάει τις υπηρεσίες του το ξέρει ότι τα ματς με τη Ντινάμο θα είναι γι’ αυτόν… περίεργα.

Παράταση στις πληρωμές

Ένα τέτοιο ματς γίνεται απόψε, η Ντινάμο υποδέχεται τη Βιιτορούλ και ο Ρέντνιτς θα βρεθεί απέναντι στην μεγάλη του αγάπη. Μάλλον ανακουφίστηκε κι αυτός, βέβαια, διαβάζοντας για την παράταση που έδωσε η ρουμάνικη λίγκα στα κλαμπ που έχουν χρέη προκειμένου να τα ρυθμίσουν. Κάτι που δίνει ελπίδες στη Ντινάμο ότι μπορεί να πάρει άδεια για την επόμενη σεζόν. Τον τελευταίο καιρό η ομάδα συντηρείται σχεδόν αποκλειστικά από δωρεές των οπαδών της. Οι οποίοι αγοράζουν «εικονικά» εισιτήρια ενώ δεν μπορούν να δουν την ομάδα από κοντά.

Να προβλέψει κανείς πώς θα αντιμετωπίσει ο Ρέντνιτς το ματς είναι πολύ παρακινδυνευμένο, δεδομένου ότι η Βιιτορούλ δεν περνάει την καλύτερη φάση της. Το τελευταίο της ματς με την Πόλι Ιάσι διακόπηκε στο 67’ λόγω ομίχλης και την επόμενη μέρα δεν μπόρεσε να διεξαχθεί λόγω χιονιού. Οι δύο ομάδες έχουν κάποια απόσταση από την ουρά, αλλά δεν αισθάνονται ασφάλεια.

Η πιο ασφαλής επιλογή είναι να ψάξουμε το αμφίσκορο, το οποίο καλύπτει πολλά σενάρια (ακόμα και «βολικά» ή «ενισχυτικά» των οικονομικών…). Το βρίσκουμε σε απόδοση 2,00 στη Netbet.