Το φαβορί και η επικίνδυνη…

Παλμέιρας – Ντεφένσα ι Χουστίσια (15/04/2021, 03:30), Ρεκόπα Σουνταμερικάνα

Μετά από τη νίκη με 2-1 στην Αργεντινή, η Παλμέιρας είναι το φαβορί για την κατάκτηση και του Ρεκόπα. Η Ντεφένσα ι Χουστίσια, όμως, δεν αποτελεί αμελητέα ποσότητα και μπορεί να φανεί επικίνδυνη απόψε στην Μπραζίλια.

Η «χαλκόν» έχει κάθε λόγο να φωνάζει για τη διαιτησία στο πρώτο ματς, αφού το VAR της ακύρωσε γκολ με το οποίο θα ισοφάριζε για δεύτερη φορά. Στο «Μανέ Γκαρίντσα», όπου γίνεται ο επαναληπτικός τελικός και όχι στη φυσική έδρα της κατόχου του Κόπα Λμπερταδόρες στο Σάο Πάουλο, οι Αργεντινοί δεν σκοπεύουν να πέσουν αμαχητί.

Το πιστεύει η Ντεφένσα, σκοράρει διαρκώς

Γι’ αυτό ο Σεμπαστιάν Μπεκατσέσε χρησιμοποίησε τα «δεύτερα» το περασμένο Σάββατο απέναντι στην Ταγέρες (2-2). Δείγμα του ότι πιστεύει ότι η ομάδα του μπορεί να φέρει τα πάνω κάτω.

Άλλωστε, η Ντεφένσα, παρότι δε βρίσκεται σε ιδανική κατάσταση και δεν πείθει ιδιαίτερα στο ανασταλτικό κομμάτι, δεν μένει ποτέ… σιωπηλή. Από τις 15 Φεβρουαρίου που ο Μπεκατσέσε επέστρεψε στην τεχνική ηγεσία, έχει βρει δίχτυα και στα 11 παιχνίδια όλων των διοργανώσεων.

Το δίδυμο της επίθεσης (Μπόου – Ρομέρο) έδειξε και στο πρώτο ματς ότι μπορεί να βάλει δύσκολα στην άμυνα της Παλμέιρας, που ακόμα ψάχνει να βρει τα πατήματά της.

Επιστρέφει ο Λουίζ Αντριάνο, ανέτοιμη ανασταλτικά η Παλμέιρας

Η «βερντάο», που έχασε στα πέναλτι το Σούπερ Καπ της Βραζιλίας (2-2 η κανονική διάρκεια), είναι δεδομένο ότι υπερέχει στα κομμάτια της εμπειρίας και της ποιότητας, διαθέτει ακόμα μια λύση κλάσης στην επίθεση με την επιστροφή του Λουίζ Αντριάνο.

Ωστόσο, είναι ακόμα ανέτοιμη. Την Κυριακή εμφάνισε εκ νέου πολλά «νεκρά» διαστήματα, ενώ και η ανασταλτική λειτουργία της δεν έχει φτάσει ακόμα στα επίπεδα που απαιτεί ο Άμπελ Φερέιρα.

Αν λοιπόν βάλουμε στην εξίσωση τις… αρρυθμίες της Παλμέιρας και την επιθετική ευχέρεια της Ντεφένσα, τότε δε μοιάζει παράλογη η πιθανότητα να δούμε γκολ και από τις δύο πλευρές.

Το «Goal/ Goal» προσφέρεται στο 2,02 από τη Novibet.