Προσγείωση και αλλαγές στον ΑΠΟΕΛ

Προσγείωση και αλλαγές στον ΑΠΟΕΛ

ΑΠΟΕΛ – Καρμιώτισσα (15/03/2021, 19:00), Κύπρος Πλέι άουτ

Προσγείωση και αλλαγές στον ΑΠΟΕΛ από τον προπονητή, Σάββα Πουρσαϊτίδη. Η μεγάλη πρόκριση στο Κύπελλο, επί της Ομόνοιας, δημιούργησε κλίμα μεγάλης ευφορίας στην ομάδα. Κι αυτό γιατί η κατάκτηση του Κυπέλλου είναι ο μοναδικός δρόμος για να σωθεί η χρονιά και να κερδηθεί ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο. Στο πλαίσιο αυτό, αναμένονται αλλαγές στα ματς του πρωταθλήματος ώστε να αποφευχθούν τραυματισμοί, αλλά και να δοθούν ευκαιρίες σε παγκίτες. Με στόχο να αποφασίσει ο προπονητής, στο τέλος της σεζόν, ποιους θα κρατήσει και ποιους όχι. Έτσι, στην αποψινή αναμέτρηση με την ουραγό Καρμιώτισσα (19:00), λοιπόν, αναμένονται διαφοροποιήσεις στη βασική ενδεκάδα.

Προσγείωση και αλλαγές στον ΑΠΟΕΛ

Προσγείωση και αλλαγές στον ΑΠΟΕΛ, λοιπόν, αλλά και προσπάθεια να ξαναγίνει πανίσχυρη η έδρα της ομάδας, που φέτος κλονίστηκε αρκετά. Είναι χαρακτηριστικό, ότι σε σύνολο 14 εντός έδρας αγώνων, ο ΑΠΟΕΛ μάζεψε 19 βαθμούς από τους 42 που θα μπορούσε. Ούτε τους μισούς, δηλαδή. Πανηγύρισε μόλις πέντε νίκες κι άλλες τόσες φορές ηττήθηκε, ενώ τέσσερα παιχνίδια του έμειναν στην ισοπαλία. Μια από τις τέσσερις ισοπαλίες ήταν και το 2-2 της κανονικής σεζόν με την ουραγό Καρμιώτισσα. Από την οποία ο ΑΠΟΕΛ ηττήθηκε στο ματς του δεύτερου γύρου!

Ο Σάββας Πουρσαϊτίδης, έχοντας φορέσει τη φανέλα της ομάδας και γνωρίζοντας τη δύναμη του ΓΣΠ, θέλει να το αλλάξει αυτό. Και να αποκτήσουν οι «γαλαζοκίτρινοι» ξανά πανίσχυρη έδρα. Όμως μέχρι να το πετύχει, φαίνεται πως έχει αρκετό δρόμο μπροστά του.

Άγνοια κινδύνου

Η Καρμιώτισσα είναι η πιο αδύνατη ομάδα του πρωταθλήματος και θεωρείται ήδη υποβιβασμένη. Αυτό της επιτρέπει να αγωνίζεται χωρίς άγχος κι αν ο ΑΠΟΕΛ την υποτιμήσει, δεν αποκλείεται να βρεθεί μπροστά σε εκπλήξεις. Τις οποίες ευνοούν τόσο το κλίμα ευφορίας για την πρόκριση στο κύπελλο, όσο οι αλλαγές.

Αναμένεται ανοιχτό ματς, χωρίς σκοπιμότητες. Η επιλογή goal & over 2.5, με απόδοση 2,30 στον Stoiximan, μοιάζει να έχει αξία