Τοντέλα: Βρίσκει γκολ εκτός

Σάντα Κλάρα – Τοντέλα (20/03/2021, 17:30) Πορτογαλία 1η κατηγορία

Η χρονιά, όπως εξελίσσεται για την Σάντα Κλάρα, μοιάζει ονειρεμένη. Δεν μπορεί να διεκδικήσει την Ευρώπη, αλλά θα σωθεί πολύ εύκολα όπως δείχνουν τα πράγματα. Και φυσικά έχει την… άνεση να διασκεδάζει κάποια παιχνίδια.

Σε καλή κατάσταση

Παραμένει σε πολύ καλή κατάσταση και το απέδειξε με τη νίκη της επί της Πορτιμονένσε την προηγούμενη αγωνιστική (2-0), μόνο που αυτή τη φορά δεν θα έχει τον κόσμο (αυτόν τον λιγοστό) που βρισκόταν στα προηγούμενα παιχνίδια της μέσα στην έδρα της, στις Αζόρες. Μέσα στην έδρα της σκόραρε στα πέντε από τα τελευταία έξι.

Σκοράρει εκτός

Η Τοντέλα από την πλευρά της έβγαλε το λάδι στην Σπόρτινγκ κι εν τέλει λύγισε με 0-1 από τους προσεχώς πρωταθλητές μετά από πέντε σερί νίκες στο κάστρο της. Παίρνει παράσημο, όμως, αφού έφερε σε πολύ δύσκολη θέση τα “λιοντάρια”. Εκτός έδρας είναι ανύπαρκτη βάσει αποτελεσμάτων, αλλά εσχάτως σκοράρει με συνέπεια με 3/4 αμφίσκορα εκτός από τις αρχές του Φλεβάρη και μετά. Μάλιστα σκόραρε στις Αζόρες στις τρεις από τις τέσσερις τελευταίες επισκέψεις.

Παίζει καλά η Σάντα Κλάρα τελευταία. Δύσκολα η Τοντέλα δεν θα βρει δίχτυα για τρίτο συνεχόμενο ματς. Πάμε με το υπερτιμημένο αμφίσκορο (goal) στο 2,02 στην Stoiximan.