Ο σοκαριστικός τραυματισμός του Νανού

τραυματισμός του Νανού

Σαν σκηνή από ταινία θρίλερ είναι ο τραυματισμός του Νανού της Πόρτο. Συμπαίκτες και αντίπαλοι έκλαιγαν σαν μικρά παιδιά.

Σοκ και δέος προκάλεσε ο τραυματισμός του αμυντικού από τη Γουινέα, στην αναμέτρηση της Μπελενένσες με την Πόρτο. Μετά από σύγκρουση με τον τερματοφύλακα Κρίτσιουκ των γηπεδούχων, ο δεξιός μπακ των «δράκων» έπεσε αναίσθητος στο έδαφος.

Αμέσως αντελήφθησαν τη σοβαρότητα του χτυπήματος τόσο οι αντίπαλοι, όσο και οι συμπαίκτες του, οι οποίοι κάλεσα αμέσως για βοήθεια. Μέσα σε λίγα λεπτά μπήκε το ασθενοφόρο στον αγωνιστικό χώρο για να τον μεταφέρει στο νοσοκομείο.

Ο τραυματισμός του Νανού

Όπως αποδείχθηκε και στη συνέχεια, ο τραυματισμός του μπακ της Πόρτο είναι αρκετά σοβαρός. Μάλιστα, οι «δράκοι» εξέδωσαν ανακοίνωση για την κατάσταση του ποδοσφαιριστή τους.

«Ο Νανού έχει εγκεφαλική διάσειση, απώλεια μνήμης και τραυματισμό του νωτιαίου μυελού. Η κατάστασή του είναι σταθερή, έχει συνείδηση και έχει προσανατολιστεί στο χώρο και το χρόνο. Οι εξετάσεις που πραγματοποιήθηκαν στο νοσοκομείο, δεν έδειξαν μεταβολές στην κλινική σοβαρότητα».