Μορεϊρενσε: Σήκωσε μανίκια και βλέπει αποτέλεσμα…

Τρίτος προπονητής για φέτος στην Μορεϊρένσε κι ενώ ακόμα θέλουμε πολύ για να ολοκληρωθεί ο πρώτος γύρος στο πρωτάθλημα της Πορτογαλίας.

Παρά το… ξάφνιασμα της παραίτησης του Σέζαρ Πεϊσότο, πήγε στο Ντραγκάο με υπηρεσιακή λύση και λύγισε εν τέλει στο 88’ από την Πόρτο, όταν δέχθηκε το δεύτερο γκολ, για να… καταρρεύσει στην συνέχεια για να «φάει» και τρίτο (3-0).

Φυσικά τέτοιοι αγώνες δεν… νοιάζουν και τόσο πολύ μία ομάδα όπως η Μορεϊρένσε, η οποία ματς σαν κι αυτά απέναντι στην Πόρτο εκτός τα έχει χαμένα πριν το ξεκίνημα της σεζόν.

Η έδρα της δίνει δύναμη

Η Μορεϊρένσε, λοιπόν, έχει συγκεντρώσει τους 11 από τους 13 βαθμούς της μέσα στο σπίτι της και αντιμετωπίζει τώρα μία Γκιμαράες, της οποίας το ρεκόρ εκτός (4-1-0) μοιάζει κάπως υπερβολικό κι αναμένεται να διορθωθεί στην συνέχεια. Εκτός των άλλων “χτυπήθηκε” και από την COVID-19 την περασμένη εβδομάδα…

Ο νέος προπονητής Βάσκο Σεάμπρα (πρώην Μποαβίστα) έχει πιάσει δουλειά από την Τρίτη και σίγουρα στο ντεμπούτο του θα κοιτάξει να μην χάσει. Η Γκιμαράες έχει να παίξει από… πέρυσι (29/12) και στο ματς με την Πόρτο (ήττα με 2-3 εντός). Παράλληλα δεν έχει κερδίσει την Μορεϊρένσε στα τελευταία τρία ανεξαρτήτως έδρας.

Θα έχει… αντίκτυπο η αλλαγή προπονητή. Στο 1,65 το 1Χ στον ΟΠΑΠ.