Κίνητρο και… απαντήσεις

Τσβικάου – Βέχεν (21/03/2021, 15:00) Γερμανία 3η κατηγορία

Σαν φαβορί για την άνοδο ξεκίνησε τη χρονιά στη Γ’ Γερμανίας η Βέχεν, αλλά ήδη έχει αναπροσαρμόσει τους στόχους της γνωρίζοντας πλέον ότι η άνοδος μοιάζει με το… όγδοο θαύμα.

Παρόλα αυτά θέλει να… χτίσει σε έναν κορμό για την επόμενη σεζόν και παράλληλα να ξεπεράσει τις συνεχόμενες κατραπακιές που δέχθηκε από την Ντιναμό Δρέσδης (1-0), την Ίνγκολσταντ (1-2) και την Μπάγερν Β’ (2-0). Στις δύο τελευταίες εξόδους της δεν πέτυχε γκολ και απέναντι σε μία… αλέγκρα ομάδα όπως έχει εξελιχθεί η Τσβικάου δύσκολα θα τριτώσει το κακό.

Από την πλευρά της η Τσβικάου έχει να παίξει από τις 10 του Μαρτίου. Ξεκούραστη και με το ηθικό στα ύψη μετά από συνεχόμενες νίκες θα προσπαθήσει να πάρει ένα ακόμα τρίποντο που θα την απομακρύνει ακόμα περισσότερο από την ουρά της βαθμολογίας. Μάλιστα στα τέσσερα τελευταία εντός έδρας σκοράρει δύο γκολ κατά μέσο όρο στα παιχνίδια της.  

Η Τσβικάου έχει κάποιου είδους κίνητρο για να απομακρυνθεί περισσότερο από την ουρά. Η Βέχεν χρωστάει απαντήσεις δεδομένης της ποιότητάς της. Πάμε για ένα ανοικτό παιχνίδι. Ανεβάζουμε την απόδοση του over με το… γνώριμο μας πλέον 3-6 γκολ στη netbet και σε απόδοση 1,98.