Με καλή παράδοση και… στατιστικό

Μποαβίστα – Ρίο Άβε (09/04/2021, 17:30) Πορτογαλία 1η κατηγορία

Αμφίρροπη η αναμέτρηση της Μποαβίστα με την Ρίο Άβε σήμερα για το πρωτάθλημα της Πορτογαλίας, αλλά ένα στατιστικό και η δίψα της ομάδας του Καρντόζο να επανέρθει στα θετικά αποτελέσματα μας δείχνουν το δρόμο.

Ποτέ δύο τρίποντα σερί

Η Μποαβίστα, λοιπόν, πήρε την προηγούμενη αγωνιστική τεράστιο διπλό στην έδρα της Μπελενένσες με 2-0, ξεκόλλησε από την τελευταία τριάδα, αλλά σήμερα δεν θα έχει στη διάθεσή της έναν από τους σημαντικότερους παίκτες, τον χαφ Γκόμες που έχει παίξει 22 ματς σαν βασικός κι έχει και πέντε γκολ, εκτός από την καταλυτική του παρουσία σε πολλά παιχνίδια. Εκτός των άλλων η Μποαβίστα ποτέ στο φετινό πρωτάθλημα δεν έχει πανηγυρίσει δύο συνεχόμενες φορές τρίποντο και δύσκολα θα το κάνει και σήμερα.

Με καλή παράδοση

Από την άλλη η… ανορθογραφία της Ρίο Άβε την προηγούμενη αγωνιστική (0-2 από την Ζιλ Βιθέντε είχε εξήγηση. Δεν πήγαινε άσχημα το ματς γι’ αυτήν, μέχρι το 74’ όπου δέχθηκε κόκκινη κάρτα και παράλληλα καταλογισμό πέναλτι εις βάρος της. Κάπου εκεί το θετικό αποτέλεσμα πήγε περίπατο για την ομάδα του Καρντόζο. Η παράδοσή της, όμως, στο Οπόρτο κόντρα στην Μποαβίστα είναι καλή (4-1-1 την τελευταία εξαετία) και σήμερα αναμένεται να πάρει κάτι από το ματς.

Κρίσιμο είναι το παιχνίδι για αμφότερες και δεν περιμένουμε να ανοίξει εύκολα. Η Ρίο Άβε έχει τύχη στο ματς και το Χ2 της σε συνδυασμό με το under 3,5 της αναμέτρησης πληρώνει 1,82 στη Novibet.