Ισχυρό κίνητρο στο “Μπέσα”

Μποαβίστα – Πορτιμονένσε (15/05/2021, 17:30) Πορτογαλία 1η κατηγορία

Ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι διεξάγεται σήμερα για την Πριμέιρα Λίγκα της Πορτογαλίας με την Μποαβίστα και την Πορτιμονένσε να μάχονται για την απευθείας παραμονή. Την ίδια ώρα διεξάγεται και η αναμέτρηση της Φαρένσε με την Τοντέλα, κάτι που σημαίνει ότι δεν θα γνωρίζουν από πριν το αποτέλεσμα της ομάδας που τους… καίει περισσότερο (Φαρένσε).

Σε ρόλο κομπάρσου

Όπως και να’ χει το συγκεκριμένο παιχνίδι είναι δύσκολο να μείνει χαμηλά στο σκορ. Η Μποαβίστα δεν βρήκε το κάτι παραπάνω στο ματς τίτλου της Σπόρτινγκ και με την ήττα με 1-0 στο «Ζοσέ Αλβαλάδε» ήρθε σε ακόμα πιο άσχημη θέση. Μάλιστα στην Λισσαβώνα ήταν σε μόνιμη θέση κομπάρσου, κάτι που δεν ταιριάζει και τόσο πολύ στο «είναι» της.

Όχι μόνο άμυνα

Η Πορτιμονένσε αν χάσει και σήμερα, μετά την ήττα από την Μορεϊρένσε εντός (1-2), θα τα κάνει μαντάρα εντελώς. Γνωρίζει ότι με ισοπαλία εξασφαλίζεται, αλλά δύσκολα θα την… βγάλει καθαρή στο «Μπέσα» βρισκόμενη σε θέση άμυνας συνεχώς. Σκοράρει τις δύο τελευταίες χρονιές σε αυτή την έδρα και το ίδιο θεωρούμε θα συμβεί και σήμερα.

Καμία εμπιστοσύνη σε σημείο. Το αμφίσκορο σε απόδοση 1,88 στη Novibet αποτελεί επιλογή για δύο ομάδες που έχουν ισχυρό κίνητρο.