Γκιμαράες: Από τα πολλά under στα πολλά over

Γκιμαράες – Ζιλ Βιθέντε (14//03/2021, 19:30) Πορτογαλία 1η κατηγορία

«Πείραξε» πολύ την Γκιμαράες η ήττα από την Μπράγκα την προηγούμενη εβδομάδα στο τοπικό ντέρμπι και θέλει να δώσει απαντήσεις σήμερα διατηρώντας τις λιγοστές ελπίδες που έχει για την Ευρώπη.

Στο ματς με την Μπράγκα είχε παραπάνω κατοχή, παραπάνω τελικές, αλλά παρόλα αυτά δεν μπόρεσε να σκοράρει. Κι εκτός αυτού δέχθηκε και τρία γκολ. Πάντως μετά από ήττες συνηθίζει και αντιδράει και αυτό θα προσπαθήσει να κάνει και σήμερα απέναντι στην Ζιλ Βιθέντε. Παράλληλα από ομάδα του under (6/17 μέχρι τις 13/2) έγινε ομάδα του over από τα μέσα Φλεβάρη και μετά με πέντε συνεχόμενα.

Δεν μπορεί να «διαλέγει» παιχνίδια

Η Ζιλ Βιθέντε από την πλευρά της δεν μπόρεσε να κοιτάξει στα μάτια την Πόρτο την προηγούμενη αγωνιστική. Την επηρέασε το γρήγορο γκολ που δέχθηκε και στην συνέχεια τα πράγματα «χλώμιασαν» πολύ για την έκπληξη. Μία και μπαίνουμε στην τελική ευθεία της σεζόν είναι δεδομένο ότι δεν την παίρνει να… διαλέγει παιχνίδια. Σκοράρει συστηματικά εκτός (7/9 τελευταία) και ίσως βοηθήσει κι αυτή στην επαλήθευση ενός αγώνα με πολλά γκολ απόψε.

Καλό θα είναι να πάρουμε το μικρότερο δυνατό ρίσκο για το over. Ακόμα και το Over 2 (που μας δίνει τα χρήματά μας πίσω σε περίπτωση που το ματς σταματήσει στα δύο γκολ) πληρώνει 1,75 στην Stoiximan.