Η επιστροφή του Παουλίνιο και η θρασύτητα της Πάκος

Πάκος Φερέιρα – Μπράγκα (16/1/2021,17:30) Πορτογαλία Πριμέιρα Λίγκα

Ωραίο παιχνίδι αυτό που θα γίνει σήμερα στην Πορτογαλία ανάμεσα στην Πάκος Φερέιρα και την Μπράγκα. Αν θέλετε τη γνώμη μας δεν είναι καθόλου… σίγουρο το διπλό, τουλάχιστον όσο θέλουν να μας πουν οι τιμές του.

Ο Πέπα έχει φτιάξει σούπερ σύνολο στην Πάκος Φερέιρα, η οποία θυμίζει έντονα την περσινή Φαμαλικάο, που μέχρι κάποιο σημείο στην σεζόν έκανε πράγματα και θαύματα στην Πριμέιρα Λίγκα και έπαιξε σούπερ ποδόσφαιρο.

Σημαντική η επιστροφή του Παουλίνιο

Σημαντική για την Μπράγκα, που έκανε πολλές αλλαγές στο ματς με την Τορένσε για το κύπελλο είναι (5-0), η επιστροφή του βασικού φορ Παουλίνιο, ο οποίος είναι το βαρύ της πυροβολικό και ο παίκτης με την μεγαλύτερη αξία στο ρόστερ της.

Η Πάκος αντιμετωπίζει με θράσος όλα τα παιχνίδια της και απέναντι στις μεγάλες έχει σταθεί επάξια, αφού φέτος κέρδισε και την Πόρτο (εντός 3-2), ενώ πάλεψε στο Ντα Λουζ με την Μπενφίκα (2-1).

Το over σε απόδοση 1,80 στο pamestoixima.gr είναι μία καλή περίπτωση και μαζί μας έχουμε σύμμαχο και την παράδοση με 4/5 τελευταία μεταξύ τους στην έδρα της Πάκος.