Βίσλα – Γκόρνικ: Με επιθετική διάθεση

Βίσλα Κρακοβίας – Γκόρνικ Ζάμπρζε (05/03/2021, 21:30) Πολωνία 1η κατηγορία

Τόσο η Βίσλα Κρακοβίας, όσο και η Γκόρνικ Ζάμπρζε δείχνουν επιθετική διάθεση στα τελευταία παιχνίδια και το γεγονός αυτό βοηθάει σε έναν ανοικτό αγώνα απόψε.

Στα πάνω της η Βίσλα και με πολλά αμφίσκορα

Η δεύτερη συνεχόμενη νίκη της Βίσλα στο Πλοκ (3-1) μας έδωσε να καταλάβουμε ότι η ομάδα της Κρακοβίας αδίκησε φέτος τον εαυτό της. Είναι γεγονός ότι βρίσκεται σε καλή κατάσταση. Στο προηγούμενο ματς έδειξε ότι αν θέλει να παίξει επιθετικά μπορεί και τα τρία γκολ που πέτυχε από το 82’ και μετά μόνο τυχαία υπόθεση δεν ήταν.  Η τριάδα που χρησιμοποιεί, ωστόσο, τελευταία στην άμυνα ο Χιμπάλα δεν φέρνει τα επιθυμητά αποτελέσματα, αφού οι αντίπαλοι «ματώνουν» πολύ συχνά τα δίχτυα (οκτώ στα δέκα τελευταία έχει δεχθεί γκολ). Στα ίδια παιχνίδια, μάλιστα, παρουσίασε ισάριθμες φορές το αμφίσκορο.

Δυσκόλεψε την Λέγκια

Για την Γκόρνικ το 2021 σίγουρα δεν κυλάει όπως θέλει. Μόλις ένα παιχνίδι έχει κερδίσει σε όλες τις διοργανώσεις και αυτό στην έδρα της απέναντι στην ουραγό Σταλ με ανατροπή στο τέλος. Παρόλα αυτά έχει να λέει ότι την προηγούμενη αγωνιστική ζόρισε για τα καλά την Λέγκια (1-2), που είναι το απόλυτο φαβορί για φέτος στην Πολωνία. Παρά την ήττα, πάντως, μένει κοντά στην τετράδα και το θετικό είναι ότι έχει πάντα επιθετική διάθεση. Η άμυνά της, όμως, πάει περίπατο μέσα στη νέα χρονιά, αφού και στα έξι επίσημα παιχνίδια της μέσα στο 2021 δέχθηκε γκολ.

Υπάρχει επιθετική προδιάθεση από αμφότερες και το αμφίσκορο πληρώνει στο 1,76 στην betshop.