Παιχνίδι μείζονος σημασίας για την Πογκόν

Παιχνίδι μείζονος σημασίας

Σλασκ Β. – Πογκόν (28/02/2021, 18:30) Πολωνία Εκστρακλάσα

Τα τελευταία δύο αποτελέσματα τη Πογκόν την έριξαν από την κορυφή της Εκστρακλάσα. Η αναμέτρηση στην έδρα της Σλασκ, είναι παιχνίδι μείζονος σημασίας.

Η Λέγκια Βαρσοβίας ήταν να μη στρογγυλοκαθίσει στην κορυφή! Μετά και το χθεσινό «διπλό» επί της Γκόρνικ με 1-2, πήρε… αέρα τεσσάρων βαθμών και τώρα η Πογκόν τρέχει και δεν φτάνει.

Παιχνίδι μείζονος σημασίας

Οι φιλοξενούμενοι είχαν έξι σερί νίκες μέχρι την 16η αγωνιστική του πρωταθλήματος και οδηγούσαν την κούρσα. Μεσολάβησαν τρία «άσχημα» παιχνίδια σε κύπελλο και πρωτάθλημα. Πρώτα αποκλείστηκαν στην έδρα τους από Πιαστ και στη συνέχεια παραχώρησαν λευκή ισοπαλία πάλι εντός, στην ίδια ομάδα. Ακολούθησε η ήττα εκτός από τη Βίσλα Κρακοβίας, στην οποία ήταν το φαβορί, δεν είχαν όμως σύμμαχο την παράδοση.

Μία ήττα που προβλημάτισε ιδιαίτερα τον τεχνικό της ομάδας Κόστα Ρούντζαϊτς. «Αυτό το παιχνίδι με αναστάτωσε. Μπορώ να πω ότι δεν ήταν τόσο κακό. Για να πετύχει μια ομάδα, πρέπει να αποτυγχάνει κατά καιρούς. Πρέπει να δείξουμε περισσότερη επιθετικότητα, θάρρος και να παίξουμε μπροστά».

Δεν είναι καλά

Η ομάδα του Βρότσλαβ δε βρίσκεται στα καλύτερα της. Μόλις δύο βαθμοί τη νέα χρονιά και τελευταία νίκη εντός για το πρωτάθλημα στις 17 Δεκεμβρίου του 2020 απέναντι στη Βάρτα Πόζναν. Παρόλα αυτά είναι μία πολύ σκληρή ομάδα και το γνωρίζει πολύ καλά ο προπονητής της Πογκόν. «Είναι μία συμπαγής ομάδα. Ξέρουμε τι θέλουμε και πως πρέπει να παίξουμε μαζί τους».

Η δεύτερη της βαθμολογίας, λίγο πριν τη λήξη της μεταγραφικής περιόδου, ενισχύθηκε με τον αριστερό μπακ Κουρζάβα και τον αμυντικό μέσο Πάβελ Στολάρσκι.

Η Πογκόν δεν έχει άλλα περιθώρια στη μάχη του τίτλου, μετά τα δύο συνεχόμενα ανεπιτυχή αποτελέσματα. «Διπλό» με 2,20 στη Νovibet.