Ποιο κίνητρο είναι μεγαλύτερο;

Ζαγκλέμπιε – Πογκόν (7/6/2021, 21:30) Πολωνία Εξτρακλάσα

Στο ματς αυτό θα δούμε ποιο κίνητρο από τα δύο είναι μεγαλύτερο, το πρεστίζ ή η ελπίδα για την 4η θέση. Οι μπουκ έχουν αποφασίσει ότι η Πογκόν, 3η στη βαθμολογία και στο -2 από την 2η Ράκοβ, είναι το φαβορί γιατί έχει ελπίδες για τη δεύτερη θέση. Ακόμα κι αν την κατακτήσει, όμως, δεν αλλάζει τίποτα, το ευρωπαϊκό εισιτήριο το’ χει θεωρημένο.

Η κατάκτηση του κυπέλλου Πολωνίας από την Ράκοβ πριν 5 μέρες «άνοιξε» και την 4η θέση, οπότε η Ζαγκλέμπιε (με 40 βαθμούς) έχει ελπίδες να την κατακτήσει. Μπροστά της βρίσκονται η Πιαστ (42 βαθμοί) και η Λέχια Γκντανσκ (41 βαθμοί). Αμφότερες έχουν θεωρητικά βατά παιχνίδια, αλλά στο συγκεκριμένο πρωτάθλημα οι εκπλήξεις δεν είναι λίγες. Οπότε όποια κάνει το 2/2 θα έχει ελπίδες.

Μονόπλευρο το σετ

Το ματς του πρώτου γύρου μεταξύ τους έληξε 1-0 υπέρ της Πογκόν, αλλά με μεγάλη δυσκολία. Η Ζαγκλέμπιε έμεινε με δέκα από το 19’, όμως η Πογκόν χρειάστηκε να φτάσει μέχρι τις καθυστερήσεις για να βρει το νικητήριο γκολ της.

Από πλευράς κινήτρου, το σετ των αποδόσεων δεν λαμβάνει καθόλου υπ’ όψιν του το κίνητρο της Ζαγκλέμπιε, που είναι υπαρκτό. Η ισοπαλία δεν τη βολεύει, θα ψάξει οπωσδήποτε για το τρίποντο. Η νίκη της σε στοίχημα χωρίς ισοπαλία (dnb) τιμάται στο 2,25 στη Bet365.