Δεν φτάνει η παράδοση

Γκόρνικ Ζάμπρζε – Σλασκ (15/4/2021, 21:30) Πολωνία Εξτρακλάσα

Υποτίθεται ότι είναι ένα ματς… δυσαρεστημένων. Αμφότερες με τα αποτελέσματα που έφεραν στην τελευταία αγωνιστική έμειναν πίσω από τα ευρωπαϊκά εισιτήρια. Τόσο πίσω, που τίθεται σε αμφιβολία το κίνητρό τους, όχι μόνο για το σημερινό ματς, αλλά και για τα λίγα που απομένουν μέχρι το τέλος της λίγκας.

Έτσι λένε οι αριθμοί. Βεβαίως, υπάρχουν αστερίσκοι. Μια πιο προσεκτική ματιά στο πρόγραμμα της Σλασκ μας πείθει ότι οι αγώνες που της απομένουν είναι είτε με ουραγούς, είτε με αδιάφορους στη μέση της βαθμολογίας. Με εξαίρεση έναν. Το ματς εκτός με την Ρακόφ την επομενη Παρασκευή. Εκεί αν η ομάδα του Βρότσλαβ κάνει το κόλπο γκρόσο, μπορεί να ελπίζει στην τριάδα. Από τις ομάδες που κυνηγάνε το τελευταίο ευρωπαϊκό εισιτήριο της βαθμολογίας έχει μακράν το καλύτερο πρόγραμμα, αλλά και τους λιγότερους βαθμούς.

Λόγω της παράδοσης το σετ

Η Σλασκ έρχεται από αήττητο σερί 4 ματς, εκ των οποίων όμως τα τρία ήταν ισόπαλα.  Η Γκόρνικ μετά τις δύο απανωτές της ήττες από Βάρτα Πόζναν και Πιαστ Γκλίβιτσε δεν έχει πια ουσιαστικές ελπίδες, μόνο μαθηματικές.

Ο λόγος που οι μπουκ «γέρνουν» το σετ αποδόσεων υπέρ της Γκόρνικ έχει να κάνει προφανώς και με την παράδοση. Η τελευταία νίκη της Σλασκ στην «Αρένα Ζάμπρζε» έγινε το 2011, ακολούθησε ένα αήττητο σερί της Γκόρνικ 4-4-0. Όχι εντυπωσιακό, αλλά εύγλωττο.

Θεωρώντας, όμως, ότι δεν φτάνει η παράδοση για να στηρίξει αυτό το σετ, θα πάμε κόντρα με… ασφάλεια. Η διπλή ευκαιρία της Σλασκ (Χ2) πληρώνει 1,73 στη Goalbet.