Νεϊμάρ: «Σχεδόν πάντα μεθυσμένος στις προπονήσεις»

μεθυσμένος

Κατακεραύνωσε τον Βραζιλιάνο επιθετικό ο δημοσιογράφος Ντάνιελ Ριόλο. «Είναι σχεδόν πάντα μεθυσμένος στις προπονήσεις», τόνισε στην εκπομπή «After Foot».

Ο αποκλεισμός της Παρί από τη Ρεάλ στη φάση των «16» του Τσάμπιονς Λιγκ δεν έχει αφήσει κανέναν ανέγγιχτο στον σύλλογο. Ο Ριόλο στάθηκε κυρίως στη συμπεριφορά του επιθετικού, που θεωρεί ότι ποτέ δεν ενσωματώθηκε στην ομάδα.

«Σχεδόν πάντα μεθυσμένος στις προπονήσεις»

«Ο Νεϊμάρ σχεδόν δεν προπονείται πια. Είναι σε μια θλιβερή κατάσταση, σχεδόν πάντα στα πρόθυρα του μεθυσμένου. Είναι σε πνεύμα εκδίκησης εναντίον της Παρί. Υπάρχει πλήρης ρήξη με τον σύλλογο και τα αποδυτήρια. Πρέπει να υπογράψουμε την επιταγή του και να τον αφήσουμε να φύγει. Κάνει μεγάλη ζημιά στον σύλλογο. Αφήστε τον να φύγει, καταστρέφει την Παρί».

Στο απυρόβλητο δεν έμειναν ούτε ο πρόεδρος, ούτε ο Ποτσετίνο. «Η Παρί δεν είναι πλέον ομάδα. Δεν υπάρχει κοινό νήμα. Ο προπονητής δεν υπάρχει πια, ο πρόεδρος δεν έχει πει λέξη. Μετά από τέτοια καταστροφή, τα λουριά έπρεπε να είχαν σφιχτεί. Τίποτα. Ούτε ο Λεονάρντο, ούτε ο Νασέρ Αλ Χελαϊφί. Τίποτα. Ολική καταστροφή», τόνισε χαρακτηριστικά ο Ντάνιελ Ριόλο.

Αξίζει να σημειώσουμε, πως ο 30χρονος μεσοεπιθετικός δεσμεύεται με συμβόλαιο μέχρι το 2025. Πάντως το μέλλον μοιάζει αβέβαιο, καθώς με τα πέντε τέρματα που έχει σκοράρει σε 15 παιχνίδια, σίγουρα δεν… δικαιολογεί τις μηνιαίες του απολαβές οι οποίες ανέρχονται στα 4,083 εκατομμύρια!