Με… φόρα από την πρεμιέρα

Ρίβερ Πλέιτ – Γκουαρανί (09/02/2021, 23:30) Παραγουάη Πριμέρα Ντιβιζιόν

Ενδιαφέρον το αποψινό ματς ανάμεσα σε δύο ομάδες από την Ασουνσιόν, τη Ρίβερ Πλέιτ και την Γκουαρανί.

Αμφότερες έδειξαν θετικά στοιχεία στην πρεμιέρα τους παρά το γεγονός ότι καμία δεν πανηγύρισε τη νίκη. Η Ρίβερ Πλέιτ απέσπασε 2-2 στη 12 ντε Οκτούμπρε, σε ένα παιχνίδι που το σκορ διαμορφώθηκε ήδη από το 27’.

Άλλαξε σημαντικά σε σύγκριση με πέρυσι, έχει νέο προπονητή τον Μάριο Χάρα, ενώ προχώρησε σε ανανέωση στο έμψυχο δυναμικό της.

«Οδηγός» η περυσινή πορεία

Από την άλλη πλευρά, η Γκουαρανί αναδείχθηκε επίσης ισόπαλη 2-2 με τη Νασιονάλ. Της στοίχισε η αποβολή του αμυντικού Μανά (1/0, θα λείψει απόψε) στο 66’ και ενώ προηγούνταν 2-1, με ανατροπή. Αμέσως μετά την κόκκινη κάρτα, όμως, δέχθηκε την ισοφάριση.

Εκτιμάται ότι είναι λιγότερο ισχυρή σε σύγκριση με πέρυσι, παραμένει όμως ποιοτική. Η απόδοσή της στην πρεμιέρα αφήνει περιθώρια αισιοδοξίας ότι θα διαγράψει επιτυχημένη πορεία όπως και στην περασμένη σεζόν, οπότε έφτασε ως τον τελικό του Κλαουσούρα.

Δεν είναι εύκολη η επιλογή σημείου, άλλωστε δεν υπάρχουν πολλά ασφαλή δείγματα γραφής των αντιπάλων. Η Γκουαρανί είναι πιο δυνατή, όμως η Ρίβερ Πλέιτ αποτελεί σκληρό καρύδι. Με βάση την εικόνα της πρεμιέρας, πάντως, φαίνεται πως το μεταξύ τους ματς θα έχει φάσεις, ενδεχομένως και γκολ. Η bet365 προσφέρει το Over στο 2,07.