Με παράδοση και ενθουσιασμό

Στρόμεν – Μπρίνε (25/5/2021, 19:00) Νορβηγία Β’ Κατηγορία

Η αγωνιστική δράση στη Β’ Κατηγορία της Νορβηγίας συνεχίζεται απόψε με τέσσερις αναμετρήσεις, καθώς το Ράνχαϊμ – Σταρτ αναβλήθηκε. Θα μας απασχολήσει η σύγκρουση ανάμεσα σε Στρόμεν και Μπρίνε, η οποία θα διεξαχθεί με περιορισμένο αριθμό φιλάθλων στις εξέδρες.

Προβληματικό ξεκίνημα

Τα προηγούμενα δύο χρόνια η γηπεδούχος κατάφερε να αφυπνιστεί στο τέλος της σεζόν και να εξασφαλίσει την παραμονή. Χωρίς να ξέρουμε εάν η έκβαση θα είναι η ίδια και φέτος, η… συνήθεια της άσχημης αφετηρίας φαίνεται πως επιβεβαιώνεται.

Το -έτσι κι αλλιώς- περιορισμένο ρόστερ αποδυναμώθηκε, ενώ ο 27χρονος(!) τεχνικός Νέσελκιστ παρέμεινε έχοντας δύσκολο έργο. Η άσχημη εικόνα των φιλικών συνεχίστηκε και στις επίσημες υποχρεώσεις. Η Στρόμεν συγκέντρωσε έναν βαθμό απέναντι σε Ράουφος (1-1) και Γκρόρουντ (ήττα με 1-0) αφήνοντας μέτριες εντυπώσεις.

Ενθουσιασμός στη νεοφώτιστη

Η Μπρίνε, από τη δική της πλευρά, θα αγωνιστεί με άγνοια κινδύνου, αλλά και με τον ενθουσιασμό της νεοφώτιστης. Το ρόστερ της είναι περιορισμένο και νεανικό, όμως έχει το πλεονέκτημα της ομοιογένειας.

Στην πρεμιέρα ηττήθηκε στην έδρα της ισχυρής Άαλεσουντ (2-1), όμως το 5-2 επί της Ράνχαϊμ φανέρωσε μέρος των δυνατοτήτων της. Δείχνει πως μπορεί και σήμερα να επιβεβαιώσει τη θετική παράδοση στη συγκεκριμένη έδρα. Έχασε, άλλωστε, μόνο 1/6 τελευταίες επισκέψεις στο Στρόμεν (2-3-1) και καμία από τις 3 πιο πρόσφατες (1-2-0).

Αν και υπήρξε διόρθωση, σε αρκετές εταιρείες το «διπλό» προσφέρεται ακόμα ως αουτσάιντερ. Το γεγονός αυτό μας επιτρέπει να κάνουμε την κάλυψη στην ισοπαλία. Η επιλογή «2 DNB» προσφέρεται στην Goalbet στο 1,92.