Κυνηγούν προσεχτικά τη νίκη

Ράνχαϊμ – Σταρτ (2/6/2021, 18:00) Νορβηγία Β’ Κατηγορία

Με την εξ αναβολής αναμέτρηση της 3ης αγωνιστικής ανάμεσα σε Ράνχαϊμ και Σταρτ συνεχίζεται σήμερα η δράση στη Β’ Νορβηγίας. Καμία εκ των δύο δεν έχει πραγματοποιήσει το ιδανικό ξεκίνημα και αμφότερες είναι σημαντικό να πάρουν κάτι από το ματς.

Δεν εντυπωσιάζει στο ξεκίνημα

Η γηπεδούχος πλησίασε πέρσι την άνοδο, όμως στα πλέι οφ φάνηκε να ξεμένει από δυνάμεις. Οι στόχοι για φέτος δεν αλλάζουν, όμως τα πρώτα δείγματα χαρακτηρίζονται μάλλον μέτρια.

Στην πρεμιέρα επικράτησε της Γκρόρουντ (1-0), ενώ ακολούθησε η συντριβή στο Μπρίνε (5-2) πριν πληρώσει την αστοχία στο Στρόμεν (0-0). Απέναντι σε έναν υπολογίσιμο αντίπαλο θέλει τους βαθμούς, επιβεβαιώνοντας και τη (μικρή) εντός έδρας παράδοση (2-1-0, όλα με Under).

Υπάρχουν κενά διαστήματα

Με συν και πλην, μέχρι στιγμής, και η πορεία της Σταρτ. Το συγκρότημα του Χάρνταρσον κέρδισε Σάντνες (2-1 εκτός) και Άαλεσουντ (2-0 εντός), όμως στο ενδιάμεσο έπεσε θύμα έκπληξης από τη Γιέρβ (2-4).

Δεν έχει αποφύγει ορισμένα κενά διαστήματα στην απόδοσή του και απαιτείται βελτίωση. Εάν θέλει, τουλάχιστον, να διεκδικήσει την άμεση επιστροφή στην Α’ Κατηγορία.

Όσον αφορά τη σημερινή αναμέτρηση, δείχνει ικανή να απειλήσει, αλλά δεν θα είναι εύκολο να αντέξει ανασταλτικά. Γνωρίζοντας πως είναι επιρρεπής στο λάθος, ενδέχεται να παρουσιαστεί προσεχτική.

Με τα δεδομένα που έχουμε στα χέρια μας περιμένουμε να απειλήσουν και οι δύο ομάδες. Παρ’ όλα αυτά, πιστεύουμε πως δεν θα δούμε… καταιγισμό από γκολ. Με αυτό το σκεπτικό ο συνδυασμός «G/G+Under 4,5» δείχνει πιθανός. Προσφέρεται στην Bet365 στο 2,10.