Φόρμα και παράδοση υπέρ του «άσσου»

Μπραν – Οντ (20/6/2021, 19:00) Νορβηγία Α’ Κατηγορία

Σήμερα διεξάγονται επτά αναμετρήσεις στο πλαίσιο της Α’ Νορβηγίας. Εμείς θα σταθούμε στην προσπάθεια που θα κάνει η Μπραν απέναντι στην Οντ, ώστε να επιβεβαιώσει την άνοδό της.

Αν και ουραγοί, οι γηπεδούχοι δείχνουν σημάδια βελτίωσης ενώ απέναντι στον συγκεκριμένο αντίπαλο ευνοούνται και από την παράδοση.

Άρχισε να το πιστεύει

Μετά το 3-0 επί της Στρόμσγκοντσετ, που αποτέλεσε την παρθενική φετινή νίκη, η Μπραν απέσπασε τη «λευκή» ισοπαλία στο Σάρπσμποργκ. Στάθηκε αρκετά καλά και σε μεγάλα διαστήματα ήταν αυτή που έκλεψε τις εντυπώσεις.

Η βελτίωση στα μετόπισθεν είναι εμφανής, καθώς ξεκίνησε τη σεζόν με 6 ήττες και 17 τέρματα παθητικό! Παράλληλα, έχει αρχίσει να παίρνει τα πάνω της και στον ψυχολογικό τομέα. Θα μπει σήμερα στον αγώνα με πίστη και περιμένουμε να αποκτήσει από την αρχή τα ηνία.

Εναντίον της τα δεδομένα

Η Οντ, από τη δική της πλευρά, δεν έχει δείξει μέχρι στιγμής κάτι σπουδαίο (1-3-2). Ειδικά μακριά από το γήπεδό της, όπου σκοράρει με δυσκολία και παραμένει χωρίς νίκη (0-2-2 με 3-6 γκολ). Αν υπολογίσουμε, μάλιστα, και την περσινή χρονιά το αρνητικό εκτός έδρας σερί αυξάνεται (0-3-5).

Ακόμα και στο πρόσφατο 1-1 που απέσπασε από τη Βαλερένγκα στάθηκε αρκετά τυχερή που απέφυγε την ήττα. Δύσκολο και το σημερινό ματς σε μια έδρα που δεν της πηγαίνει. Είναι χαρακτηριστικό ότι πήρε μόνο ένα «διπλό» στις 16 πιο πρόσφατες επισκέψεις στο Μπέργκεν (1-4-11 με 4 διαδοχικές ήττες).

Τα στοιχεία που έχουμε στα χέρια μας δείχνουν ότι η Μπραν έχει το προβάδισμα κόντρα στην Οντ. Είναι σε θέση να επιβεβαιώσει τον «άσσο», ο οποίος προσφέρεται στην Betsson στο 2,15.