Σετ φτιαγμένο από την παράδοση

Κάρικ Ρέιντζερς – Πορταντάουν (23/3/2021, 21:45) Β.Ιρλανδία Πρέμιερ

Ένα πολύ περίεργο σετ αποδόσεων έχουμε μπροστά μας, σ’ αυτό το εξάποντο ματς. Φαβορί δίνεται η Κάρικ Ρέιντζερς, παρά το γεγονός ότι έχει συμπληρώσει 11 ματς χωρίς νίκη. Η τελευταία φορά που εγκατέλειψε το γήπεδο με νίκη ήταν στις 13/2, όταν έκανε τη βόμβα και επικράτησε 3-1 των Κρουσέιντερς. Έκτοτε μετράει 0-2-9.

Η Πορταντάουν είναι σύλλογος με πολύ μεγαλύτερο εκτόπισμα και βάρος φανέλας. Αυτό μπορεί να μην λέει και πολλά, διότι και τα δικά της αριθμητικά δεδομένα δεν είναι και τα καλύτερα. Μόλις δύο νίκες στα τελευταία 15 ματς. Η μία απ’ αυτές, βέβαια, έγινε ακριβώς στο τελευταίο ματς, επίσης εξάποντο. Επικράτησε της Ντάγκανον Σουίφτς με 1-0 και πήρε μια διαφορά πέντε πόντων από τη σημερινή της αντίπαλο.

Έξι παιχνίδια με πέντε νίκες

Θα περίμενε κανείς σ’ ένα τέτοιο εξάποντο ματς να είναι πιο μοιρασμένες οι αποδόσεις, ως και απόλυτα μοιρασμένες. Η διαφορά που πείθει τον μπουκ να δώσει τον «άσο» ως φαβορί είναι η εξαιρετική παράδοση των Ρέιντζερς τα τελευταία χρόνια. Μετράνε ρεκόρ 5-1-0 τις τελευταίες έξι φορές που υποδέχτηκαν την Πορταντάουν. Στο μοναδικό ματς τους που έγινε για τη φετινή περίοδο, το Νοέμβριο, η Κάρικ νίκησε 4-1, αν και βρέθηκε πίσω στο σκορ.

Μπορεί αυτή η αύρα του γηπέδου και της ομάδας να επηρεάσει τόσο πολύ τις αποδόσεις; Θα το διαπιστώσουμε. Η αξία, πάντως, είναι με το Χ2, το οποίο πληρώνει 1,80 στη Bet365.