Δεν φτάνει το κίνητρο

Γιουσούφια Μπερεσίντ – Μογκρέμπ Τετουάν (27/5/2021, 21:15) Μαρόκο Μπότολα Προ

Αμφότερες βρίσκονται στο κάτω μισό του βαθμολογικού πίνακα και σύμφωνα με την δυναμική τους δεν μπορούν να παίξουν καθοριστικό ρόλο στην εξέλιξη του πρωταθλήματος. Η Γιουσούφια βρίσκεται κάτω από τη ζώνη υποβιβσμού, στην τρίτη της σεζόν στη Μπότολα (τις δύο πρώτες είχε τερματίσει στη 10άδα). Η Μογκρέμπ έχει πιο πολυετή παρουσία και συνεχόμενη, αλλά ρόλο είχε παίξει πριν από έξι χρόνια που είχε τερματίσει 4η. Τις άλλες σεζόν της αρκούσε μια θέση στη μέση του πίνακα.

Λογικά το κίνητρο είναι μεγαλύτερο για την Γιουσούφια, η οποία όμως εντός έδρας έχει καταφέρει μόνο μία νίκη (1-0 τη Μπερκάνε στις 14/2). Πέντε φορές έχει φέρει ισοπαλία και τις άλλες δύο έχασε. Αντίστοιχα… ισορροπημένο είναι και το ρεκόρ της Μογκρέμπ. Η οποία σε 9 παιχνίδια μακριά από το Τετουάν έχει 2 νίκες, 6 ισοπαλίες και μόνο μία ήττα.

Δύσκολα βάζει γκολ, εύκολα δέχεται

Το κίνητρο είναι σαφώς υπέρ της Γιουσούφια, αλλά δεν αρκεί μόνο αυτό. Η ομάδα δεν έχει καταφέρει να σκοράρει πάνω από ένα γκολ σε εντός έδρας ματς του φετινού πρωταθλήματος. Στα πέντε τελευταία δεν κράτησε ανέπαφη την εστία της. Η Μογκρέμπ το ψάχνει το γκολ (έχει σκοράρει τουλάχιστον ένα γκολ στα 7/9 εκτός έδρας). Είναι πιο έμπειρη ομάδα και δεν έχει μεγάλο ταξίδι για τα δεδομένα της χώρας. Τις δύο πόλεις χωρίζουν μόλις 300 χλμ.).

Η νίκη της Μογκρέμπ σε στοίχημα χωρίς ισοπαλία (dnb) προσφέρεται σε απόδοση 2,00 στη Bet365.